Nyáron mindenki a szabadban tölti legszívesebben az idejét, ahol simogatóan meleg napfény és édes illatok, hívogatóan kék ég várja az embereket. Senki sem szeret ilyenkor bent, a lakásban ücsörögni, de ugyanez igaz a beülős helyekre, vendéglátóegységekre is. Amikor egy igazi, nyári napon, forróságtól remegő levegőben valami frissítőre vágyunk, akkor is a teraszos helyeket keressük, nem pedig a sötét, fullasztóan levegőtlen helyekre ülünk be.

Azt tervezi, hogy megújítja teraszát a nyári szezonra? Legyen olyan az új terasz, ahová a vendégek szívesen beülnek és még szívesebben térnek vissza! Ezt sokféle módon megvalósíthatja és elérheti, a lényeg, hogy dekoratív, hangulatos, kedves hely legyen belőle. A térkövek például nagyszerűen illenek a kerthelyiségekbe. Érdemes a térkövezés mellett dönteni, hiszen kevesebb gond van vele, mint a zöld pázsittal, sokkal dekoratívabb, mint a beton burkolat és komfortosabb járást biztosít, mint a kavicsokkal felszórt terület.

A térkövek több elemből alkotnak egybefüggő burkolatot, ami igazán különlegessé és dekoratívvá tesz minden kertet vagy hátsó udvart. Különféle mintákban lerakhatóak, az elrendezésnek csak a képzelet szabhat határt! Egyforma színekben vagy hasonló árnyalatokban megkapó burkolat válhat térkövekből, ami bármelyik vendéglátóegység kerthelyiségét, illetve teraszát mutatóssá, vonzóvá teszi.

A www.vianostra.hu weboldalunkon teljes térkő kínálatunkat megtekintheti, és kiválaszthatja azt a burkolatot, ami a legjobban illik a kerthelyiség stílusához és színeihez! Különféle árnyalatok, más és más méretek, változatos formák várják kedves vásárlóinkat. Érdeklődjön a térkövek részleteivel kapcsolatban elérhetőségeinken, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@vianostra  e-mail címen vagy pedig hívjon fel minket a +36-30-218-5530-as telefonszámon! Rövid időn belül elküldjük személyre szabott árajánlatunkat, és segítünk dönteni!