tetőfedő anyagok beszerzése sokaknak jelenthet kihívást, ugyanis nem igazán tudják, hogy milyen szempontokat célszerű figyelembe venni a kiválasztáskor. Amennyiben Ön is alapanyag vásárlás előtt áll, és szüksége lenne útmutatásra, itt a lehetőség, hogy tájékozódjon a legfontosabb tudnivalókról!

A tetőfedő anyagoknál eltérő az ideális hajlásszög mértéke, ezért az első és legfontosabb, hogy ezt figyelembe vegyék a vevők a kiválasztáskor. Cserepes megoldásoknál a tökéletes hajlásszög legalább 20° – 45° körül mozog, így az esővíz könnyedén, probléma nélkül le tud folyni a tetőről. Még a 12 °- 15°-os szögeknél is alkalmazhatók cserepek, azonban ez esetben már gondoskodni kell az alapanyag utólagos rögzítéséről, mert ellenkező esetben kellemetlen meglepetések érhetik a vevőket. Tetőfedő anyagok beszerzésekor fontos figyelembe venni még az ellenállóképességet is. Ebből a szempontból ideális választás a kerámia tetőcserép, nem véletlenül örvend elég régóta óriási népszerűségnek. Rendkívül tartós, masszív, nem tehet benne kárt az erős fagy, esőzés, napsugárzás. A kerámiából készült tetőfedő anyagok akár több generációt is képesek kiszolgálni és fontos szerepet tölthetnek be az ingatlanok értékének növelésében is.

Mindezek mellett az esztétikai tényezőket is tanácsos mérlegelni, mert igényes megoldással harmonikus, ízléses összképet teremthet, ilyen ingatlannak pedig öröm és büszkeség a tulajdonosának lenni.

Ha megbízható cégtől szerezné be a tetőfedő anyagokat, forduljon bizalommal az ILOVSZKY Tüzéphez! Vállalkozásunk kiemelt figyelmet fordít a színvonalas alapanyagok biztosítására, így a szakembereknek nem jelenthet kihívást minőségi munkát végezniük. Legyen szó építkezésről, felújításról, nálunk bármilyen esetben megtalálhatja az ideális tetőfedő anyagot. Termékkínálatunkról weboldalunkon tájékozódhat, amit a www.ilovszkytuzep.hu címen ér el. Vásárlóinkat kedvező árú termékekkel várjuk, így velünk akár még spórolhat is. Ha kérdései lennének, keressen bennünket telefonon a +36-68-412-368-as számon vagy írjon e-mailt az ilovszky@ilovszkytuzep.hu címre!