Természetes, hogy nyílászárókat hosszú távra választanak az ingatlantulajdonosok, ám a legmegbízhatóbb berendezési elemek is cserére szorulnak idővel. Amikor a tetőtéri ablakok elöregedtek, rosszul zárnak vagy nem működnek megfelelően, elérkezett a csere ideje. Olyan megoldásra van szükség, ami ismét hosszú évtizedeken át fogja szolgálni a lakókat, ezért érdemes alaposan körüljárni a tetőtéri ablak beépítés lehetőségeit. Milyen szempontokat javasolt figyelembe venni?

Bármilyen nyílászáróra van szükség, az egyik legfontosabb kérdés az alapanyagra irányul, ez tehát a tetőtéri ablak beépítés esetén is központi szerepet játszik. Az alapanyag nem csak a küllemet határozza meg, hanem azt is befolyásolja, hogy mennyi időt szükséges tisztításra, ápolásra, karbantartásra fordítani. A tetőtéri ablak beépítés során szintén érdemes kiemelt figyelmet szentelni a hőszigetelésnek, hiszen ez hatással van a költségekre és a lakók komfortérzetére egyaránt. Ezzel összefüggésben azonban fontos kiemelni a szellőzést is, ennek elhanyagolása ugyanis penészesedéshez vezethet, ami számos további kellemetlenség forrása lehet. Az ablak magassága és a kilincs helye elsőre talán nem tűnik lényegesnek, ám a kényelmes használat érdekében ezekről sem szabad megfeledkezni a tetőtéri ablak beépítés során. A kérdés már csak, hogy milyen márka termékei között ajánlott válogatni?

A VELUX óriási kínálatot biztosít az érdeklődőknek, a legegyszerűbb típusoktól a prémium változatokig minden megtalálható a termékpalettán. A VELUX tetőtéri ablak beépítés ennélfogva olyan megoldást kínál, ami az egyéni igényekre szabható, de a hosszú távú megbízhatóság is mellette szól.

A BAU-LUXUS Kft. szakértő csapatára számíthat, ha VELUX tetőtéri ablak beépítése mellett döntött! Igény szerint segítünk a választásban, de a szakszerű beépítést is ránk bízhatja. Szolgáltatásunk részleteiről www.tetoablakbeepites.hu weboldalunkon tájékozódhat, felmerülő kérdéseit pedig szívesen megválaszoljuk a +36-20-314-6148-as telefonszámon, valamint a bau.luxus@t-online.hu e-mail címen!