Ha kis területű fürdőről van szó, szerencsére manapság nem jelenthet gondot berendezni a szűk helyiséget, ugyanis már rengeteg lehetőség közül válogathatnak az érdeklődők. Sok olyan berendezés, szaniteráru érhető el a kereskedések kínálatában, amelyekkel helytakarékosan, praktikusan ki lehet alakítani a szép és igényes fürdőt. Amennyiben Ön is kis fürdőt szeretne berendezni, és zuhanykabint is telepíttetne, ajánljuk figyelmébe a tolóajtós típusokat!

A tolóajtós zuhanykabinok tökéletesek a kis területű fürdőkbe is. A berendezéseknél nem kell aggódni az ajtószárny miatt, ugyanis, ahogy a nevükből kikövetkeztethető, tolóajtóval rendelkeznek, ami sínben fut, így egyáltalán nem foglal helyet nyitott állapotban. Sokkal kényelmesebb körülményeket teremthet a tolóajtós zuhanykabinokkal. Ezzel az alternatívával nem csupán helyet spórolhat, hanem a biztonságról is gondoskodhat. A szűk térben véletlenül sem ütközhet bele az ajtószárnyakba nyitott állapotukban. A tolóajtós zuhanykabinok tehát a balesetmentes közlekedéshez is hozzájárulnak.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne hozzájutni minőségi, igényes tolóajtós zuhanykabinhoz, forduljon bizalommal a Fa-Üveg-Szabó Kft.-hez! Megrendelőinknek kifogástalan berendezéseket biztosítunk, amelyekkel a legjobbat hozhatják ki a fürdőjükből. A tolóajtós zuhanykabin gyártásban is élen járunk, megrendelőink számára szerkezetileg és esztétikailag egyaránt kifogástalan megoldásokat kínálunk. A zuhanykabinok hosszú éveken át kiszolgálják, gondoskodnak a kényelemről és emelik a helyiség színvonalát.

Rendelje meg a Fa-Üveg-Szabó Kft.-től az új tolóajtós zuhanykabinját! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásunkról, amit a www.egyedizuhany.hu címen ér el. Korábbi munkáinkról is láthat fotókat. A gyártást rövid határidővel, kedvező feltételekkel vállaljuk. Ha kérdései lennének, ajánlatot kérne, keressen minket telefonon a +36-30-86-49-205-ös számon, vagy írjon e-mailt az info@egyedizuhany.hu címünkre! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.