Főoldal » Kialakítás » Tudjon meg többet az úszókapukról!

Tudjon meg többet az úszókapukról!

Manapság többféle megoldás áll rendelkezésre a kapuk kialakításával kapcsolatban, így mindenki az igényeinek megfelelően tud választani a kínálatból. Sokak számára fontos, hogy minél egyszerűbb, könnyebben karbantartható rendszer kerüljön kivitelezésre. Ha ez Önnek is fontos szempont, legideálisabb, ha az úszókapu telepítését választja.

Az úszókapukkal rengeteg ingatlannál találkozhatnak az emberek, nem véletlenül, ugyanis mind telepítésüket, mind pedig karbantartásukat az egyszerűség jellemzi. Az úszókapu elnevezés a működésükből fakad: záráskor és nyitáskor olyan, mintha a levegőben úsznának. Ezeket a típusokat sokan összekeverik a tolókapukkal, azonban a különbség az, hogy az úszókapuk belső sínrendszerrel rendelkeznek. Ennek rengeteg előnye van: mivel az úszókapuknak a hagyományos tolókapukkal ellentétben nincsenek görgőik, sokkal egyszerűbb karbantartani őket. Nincsenek a görgőre ráragadt szennyeződések, és még a téli fagyoknál sem kell amiatt aggódni, hogy esetleg nem lehet használni az úszókapukat.

Ezeknél a típusoknál az sem jelent gondot, ha a talaj egyenletlen, ugyanis telepítéskor ez nem okoz problémát, az úszókapuk könnyedén alkalmazkodnak a körülményekhez. Azt viszont fontos figyelembe venni, hogy ezek a kapuk vízszintesen helyigényesek, tehát telepítéskor mindenképp kellő térre lesz szükség, ha így szeretné beépíttetni. Az úszókapuk egyszerű, de igényes megoldást biztosítanak, könnyű és biztonságos kezelni őket, és nem utolsó sorban hosszú távon kiszolgálják az embereket.

Ha meggyőzték az érvek, és szeretne úszókaput telepíttetni, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Green Forage Kft.-hoz! Több éves tapasztalatunk van az úszókapuk telepítésével, kivitelezésével kapcsolatban, garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. Honlapunkon bővebb információkat is talál ezzel kapcsolatban, amit a www.kertgondozas.net címen ér el. Amennyiben szeretne telepíttetni otthonába úszókaput, lépjen velünk kapcsolatba telefonon a 06-20-599-9317-es számon vagy írjon e-mailt info@kertgondozas.net címre!