A 20. század elején a csatornarendszer kiépítését főként eternit csövekkel oldották meg. Gyakori felhasználásuk elsősorban elérhető árkategóriájuknak volt köszönhető: sokkal olcsóbbak voltak, mint például az öntöttvas vagy az acélcső. A cementhabarcsos, hengerelt eternit csövek jelentős része a mai napig fellelhető a családi házak, társasházak környékén és üres telkeken is. Az eternit csövek a hosszú évek alatt igencsak elhasználódtak, főként amiatt, mert a csatornarendszerekbe az idő előrehaladtával gyakran kerültek lúgos, savas anyagok, amelyeknek ezek a régebbi csövek egyáltalán nem tudnak ellenállni. Az eternit csöveket ezért érdemes mihamarabb lecserélni, ugyanis a maró anyagok egy idő után komoly károkat okoznak az elemekben, amik még csőtöréshez is vezethetnek. Ha Ön is szeretné lecserélni az eternit csöveket az ingatlan vagy a társasház telkén, válassza a KG PVC csöveket!

A KG PVC csövek sokkal strapabíróbbak és megbízhatóbbak, mint a korábban használt eternit típusok. A KG PVC csövek a kor követelményeinek megfelelően kerültek legyártásra, tehát képesek ellenállni a maró hatású anyagoknak, vegyszereknek, így nem kell attól tartania, hogy a káros anyagok tönkretennék a kiépített csatornarendszert. A KG PVC csövekkel valóban hosszú távra tervezhet, kibírják a rohanó víz erejét, áramlását. Kiválóan zárnak az idomok és tömör faluk a legnagyobb fizikai hatástól sem horpad be vagy sérül meg.

A KG PVC csövekkel az embereket nem érhetik kellemetlen meglepetések. Ha szeretne KG PVC csöveket vásárolni a cseréhez, keresse bizalommal cégünket, a Schieber-Aivil Kft.-t! Cégünktől könnyedén beszerezheti a csatornarendszer cseréjéhez szükséges megbízható elemeket. Tájékozódjon termékeinkről, cégünkről weboldalunkon, amit a www.schieber.hu címen ér el. Ha kérdései lennének a KG PVC csövekkel vagy más termékünkkel kapcsolatban, keressen bennünket telefonon a 06-96-418-839-es számon, vagy írjon üzenetet a schieber@t-online.hu
 e-mail címre!