Főoldal » Kialakítás » Vízóra akció! Most megéri vásárolni!
vízóra akciónk

Vízóra akció! Most megéri vásárolni!

A vízóra a vízmérésre szolgáló eszköz, ami biztosítja az egyedi fogyasztáshoz kapcsolódó pontos leolvasást. A vízórát az adott ingatlan vízvezetékrendszerére kell csatlakoztatni és a szükséges adatokat a megadott időpontban leolvasni és bediktálni. A vízfogyasztás ennek köszönhetően az elszámolási időszakra vonatkozóan precízen elkönyvelhető és a köbméter forintra váltható.

A vízóra felszerelése előtt ki kell választani és meg kell vásárolni azt a típusú vízórát, ami a célnak leginkább megfelel. A megfelelő modell a méretében, típusában is illik a helyére, valamint az érvényben lévő szabványoknak, előírásoknak is eleget tud tenni.

A vásárlást intézze okosan és ne fizessen drága mérőórákért! Nagyszerű lehetőség a vízóra akciónk, ami kedvező árú termékeket kínál a vásárlóknak! Mit jelent nálunk a vízóra akció? Az áruházunkból megvásárolható hideg-meleg vízóra darabja most bruttó 4320 forintos darabáron megrendelhető. Miért fizetne máshol többet, amikor a vízóra akciónkkal minőségben és árban is nagyszerű ajánlatot kínálunk! Vásároljon vízórát online és nemcsak olcsóbban jut hozzá az új mérőműszerhez, de még ki is szállítjuk Önnek! Lépjen kapcsolatba a csapatunkkal amennyiben komolyan érdeklődik a termékeink iránt és kérjen részletes információkat a vízórákról, mert a honlapon nincs minden információ feltüntetve!

A www.kisker.orike.hu weboldalon az Őrike és Társa Kft. lakossági üzlet termékeiről talál információkat, köztük a cég által forgalmazott vízórákról is. A vízóra akcióval kapcsolatos tudnivalókat részletesen közzétettük a weboldal főoldalán. Tekintse meg a termék kínálatunkat és éljen a lehetőséggel, vegyen részt Ön is a vízóra akciónkban, amennyiben aktuális a vízóra vásárlás! A kollégáink szívesen fogadják a hívását, megkeresését a felsorolt elérhetőségek egyikén! Bővebb információért vízóra akciónkról hívjon minket a weboldalon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, a +36-1-297-5937 vagy a +36-1-297-5933 telefonszámok egyikén, illetve vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a kisker@orike.hu email címen!