WC csésze rendelést alaposan meg kell fontolni, hiszen a mellékhelyiség kialakítása csöppet sem mellékes! Nálunk széles választékot talál, ráadásul a rendelés csupán pár kattintás – kezdje a felújítást webáruházunkban!

Természetes, hogy mindenki olyan mellékhelyiséget szeretne, ami igényes és maximálisan kényelmes, a WC csésze kiválasztása azonban összetettebb kérdés, mint elsőre gondolnánk. Sokféle típusból lehet válogatni, és nem lehet kizárólag az egyedi elképzelésekre hagyatkozni, hanem igazodni kell a helyiség sajátosságaihoz is. Aki felújítás előtt áll, akkor jár a legjobban, ha online nézelődik, így ugyanis van idő és lehetőség a válogatásra, míg egy üzletben könnyen lehet elhamarkodott döntést hozni. A WC csésze rendelés akkor fogja a várt eredményt hozni, vagyis akkor lesz kifogástalan a mellékhelyiség, ha a vásárlók tisztában vannak a lehetőségekkel, az egyes típusok előnyeivel és hátrányaival. Nézzük, mi mindenre kell tehát figyelni a WC csésze rendelés során!

Megkülönböztetünk fali és álló WC csészét, míg az előbbi egy falba süllyesztett szerelőkereten van rögzítve, addig az utóbbi a padlóra van csavarozva. A legtöbben a falra szerelhető típust részesítik előnyben, ezt ugyanis könnyebb tisztán tartani, hiszen egyszerűen fel lehet alatta mosni. A WC csésze rendelés során figyelni kell arra is, hogy a választott szaniter kompatibilis legyen a szennyvízelvezetéssel, ebből a megközelítésből alsó és hátsó kifolyású típusok közül lehet választani. Van választási lehetőség az öblítési módot tekintve is, szintén kétféle típust különböztethetünk meg így, ez a mély és a lapos öblítéses WC csésze. Az előbbi mellett szól a szagmentesség és a könnyebb takaríthatóság, utóbbi esetében viszont elkerülhető a kellemetlen visszafröccsenés. Érdemes még megfontolni a WC csésze rendelést abból a szempontból is, hogy van-e valamilyen preferált márka, sokan ragaszkodnak például a jól bevált, klasszikus Alföldi termékekhez.

Válasszon új szanitert cégünk, az Őrike és Társa Kft. kiskereskedéséből! Termékeinket megtekintheti a www.kisker.orike.hu weboldalon, ahol kényelmesen böngészhet és a WC csésze rendelést is egyszerűen, gyorsan elintézheti. Ha kérdése lenne a témában, keresse bátran szakértőinket a +36-1-297-5934-es telefonszámon vagy a kisker@orike.hu e-mail címen!