Főoldal » Lakberendezés » A gardróbszekrény készítés első lépése: tervezés
gardróbszekrény készítés

A gardróbszekrény készítés első lépése: tervezés

Mindenki számára ismerős a jelenség, hogy az évek múlásával egyre több holmi lepi el az otthont, amiket egy idő után már nem lehet kényelmesen tárolni. A selejtezés csak átmenetileg oldja meg a helyzetet, mert az embereknek általában nincs szíve megválni a legtöbb dologtól, így más megoldás után kell nézni. Nagyszerű választás ilyen esetben a gardróbszekrény készítés!

Egy ilyen berendezés rengeteg holmit képes elnyelni, és az egyedi tervezésnek köszönhetően teljes mértékben személyre szabható. A kérdés már csak az, hogyan érdemes nekilátni a tervezésnek, hogy a gardróbszekrény készítés olyan eredményt hozzon, ami minden igénynek eleget tesz. Nézzük, milyen szempontokat ajánlott figyelembe venni!

•    Első lépésként érdemes számba venni a lakás méreteit, adottságait, és ennek megfelelően meghatározni, hogy hova kerüljön a berendezés. Ha elsősorban ruhák kerülnek a szekrénybe, célszerű a hálószobában helyet találni neki, más esetben jó megoldás lehet a nappali vagy az előszoba.
•    Ezt követően mérlegelni kell, hogy mennyi holmi fog kerülni a szekrénybe. A gardróbszekrény készítés hosszú távú befektetés, ezért célszerű az aktuálisan tárolandó mennyiségnél többre tervezni, hiszen várhatóan egyre több dolognak kell majd helyet találni az évek múlásával.
•    Nem csak a mennyiség, hanem a tárolandó holmik jellege is fontos kérdés, hiszen ez határozza meg, hogyan érdemes beosztani a rendelkezésre álló helyet. Ezzel összefüggésben olyan opciók jöhetnek szóba a gardróbszekrény készítés során, mint a polcos, fiókos és akasztós részek.
•    Végül, de nem utolsó sorban kívülről is meg kell tervezni a berendezést. A stílust illetően célszerű a helyiség hangulatához igazodni, de olyan kérdések is felmerülnek, amik a használatra vonatkoznak, például, hogy nyíló- vagy tolóajtó kerüljön a szekrényre.

Önnek már van elképzelése, csak egy profi csapatra van szüksége, akik vállalják a gardróbszekrény készítést? Esetleg még bizonytalan, és szívesen megvitatná kérdéseit szakemberekkel? A Hurrycan Lakásfelújítás csapatára mindkét esetben számíthat! Ha szeretné megtudni, hogy milyen lehetőségeket biztosítunk a gardróbszekrény készítés terén, nézzen körül a www.hurrycan.hu weboldalon, kérdéseit pedig tegye fel bátran a +36-30-308-2909-es telefonszámon vagy az info@hurrycan.hu e-mail címen!