Ahogy lassan de biztosan közeleg a tavasz, ideje elgondolkodnunk azon, hogy mivel fogunk védekezni a hőség ellen. Ugyanis akármilyen kellemetlen is legyen a fagyos tél, olyankor legalább védelmet biztosít a kellemes hőmérsékletre felfűtött otthonunk. A nyári hőség ugyanolyan kellemetlen tud lenni, mint a téli fagy, mégis jóval kevesebben védekeznek ellene. Pedig a klíma telepítése remek befektetés, aminek köszönhetően kellemes hőmérsékletű lakásunkban vészelhetjük át a kánikulát. Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy miből tevődik össze a klíma szerelés ára.

Először is érdemes tisztázni, hogy a klíma szerelés ára két összetevőből áll: a munkaköltségből és az anyagköltségből; utóbbiba tartozik a teljes klímaberendezés és a hozzá tartozó kiegészítők ára, például a csöveké, vagy a vezérlő kábeleké. A klíma szerelés árába beletartozik a szakemberek munkadíja is, hiszen a klímatelepítés nem egy olyan feladat, amit szakértelem nélkül el lehetne végezni. A klíma nem úgy működik, hogy csak felhelyezzük a falra és már üzemképes is, rengeteg munkával jár a beépítés, amit a klíma szerelés ára magába is foglal. Ilyen munkafolyamat az előzetes helyszíni felmérés, a klímakészülékek kiszállítása, a beltéri és a kültéri egység felszerelése és összekötése, a kábelcsatorna kiépítése, és a rendszer beüzemelése. Nem érdemes úgy spórolni a klíma szerelés árán, hogy megkeressük a lehető legolcsóbb ajánlatot, hiszen ezekben az esetekben is elmondható, hogy azt kapjuk, amiért fizettünk. A klíma hosszú éveken tartó megfelelő működéséhez mindenképp ajánlott olyan megbízható cégre bízni a beépítést, amelyik több tapasztalt szakembert is foglalkoztat.

Klíma beszerelésén gondolkodik? Forduljon bizalommal a Horváth Klíma Műszaki és Szolgáltató Kft.-hez! További információért látogasson el honlapunkra, a www.horvathklima.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-9-240-112-es telefonszámon, illetve a horvath.tamas@horvathklima.hu e-mail címen!