Főoldal » Lakberendezés » Bioetanol kandalló: meghitt hangulat a modern kor igényeire szabva
bioetanol kandalló

Bioetanol kandalló: meghitt hangulat a modern kor igényeire szabva

A modern belsőépítészeti megoldásokkal szemben támasztott alapvető követelmény a sokoldalúság. A cél természetesen az egyedi igényekre szabott, stílusos enteriőr, ám a látványért nem szabad feláldozni a kényelmet. A modern kor igényeinek megfelelő berendezési elem tehát dekoratív, ugyanakkor nem igényel törődést. A bioetanol kandallók éppen ezt kínálják! Mit érdemes tudni ezzel kapcsolatban, és milyen érvek szólnak egy bioetanol kandalló használata mellett?

A hagyományos kandallók egyedülálló hangulattal ruházzák fel környezetüket, használatukhoz azonban gondoskodni kell a faanyagról, rendszeres tisztítást és karbantartást igényelnek. Felgyorsult világunkban a legtöbb embernek erre nincs ideje és energiája, ez azonban nem jelenti azt, hogy bárkinek le kellene mondania a különleges miliőről, amit egy ilyen berendezés nyújt!

bioetanol kandallók használata rendkívül egyszerű és kényelmes, így tökéletesen eleget tesz a modern kor igényeinek. Nem kell fát hasogatni, nem kell hamuval, korommal, kosszal számolni, az üzemben tartás nem igényel speciális teendőket, de a telepítés sem jár hosszadalmas és költséges munkálatokkal. Egy bioetanol kandalló képes meghitt hangulatot teremteni, és ezért cserébe a tulajdonosoknak nem kell kellemetlen kompromisszumokat kötniük, tehát tökéletes választás azoknak, akik színtiszta nyugalomra vágynak otthonukban.

Ha Ön is arra vágyik, hogy berendezései stílusosak legyenek, és eközben a kényelmet is szolgálják, ismerkedjen meg a BIO FLAME s.r.o. bioetanol kandalló kínálatával! Nézzen körül www.biokandallok-shop.hu weboldalunkon, ahol rengeteg különféle modell kapott helyet! Válogathat falra szerelhető, szabadon álló, beépített és sarokba tervezett típusok között, de a színek méretek, formák tekintetében is sokféle lehetőséget biztosítunk, így biztosan megtalálja azt a berendezést, ami elnyeri tetszését! Amennyiben kérdése lenne a bioetanol kandallók kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-785-7070-es telefonszámon vagy az info@biokandallok-shop.hu e-mail címen!