Disney gyermek polcrendszer segítségével vidám mesebirodalommá változtathatja a gyerekszobát, amit garantáltan értékelni fog a csemete. Válasszon kiváló minőségű kiegészítőket játékos változatokban, rendezze be gyermeke szobáját termékeinkkel!

Mindannyian szeretünk nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy stílusosan alakítsuk ki életterünket, de a kicsik számára még nagyobb jelentőséggel bír a saját kuckójuk. A gyerekszoba berendezését a csemete igényeire kell szabni, ez pedig nem csak a bútorok típusára értendő, hanem az egész hangulatra, amit teremtünk számára. Nyugodt és kényelmes szobát kell varázsolnunk, de fontos az is, hogy a szoba élettel teli, vidám legyen, ezért amiből csak lehet, válasszunk kifejezetten gyermekeknek tervezett változatot. Pontosan ilyen kiegészítők a Disney gyermek polcrendszer tagjai, melyek a csemeték kedvenc figuráival vannak dekorálva.

A régi Disney meséket minden gyerkőc jól ismeri, a klasszikus történetek és szereplőik hosszú ideje minden generációt meghódítanak. Micimackó, Miki egér vagy éppen Donald kacsa biztosan belopja magát a kisfiúk és kislányok szívébe, éppen ezért olyan jó választás bármelyik gyerkőc szobájába a Disney gyermek polcrendszer. A különleges, mesés termékcsalád tagjai között klipek, polctartók és tv-tartók is vannak, természetesen mindegyik többféle változatban, de egyformán jó minőségű, tartós alapanyagok felhasználásával készül. A Disney gyermek polcrendszer segítségével úgy tudjuk praktikus kiegészítőkkel felszerelni a gyerekszobát, hogy közben egy egészen új, izgalmas hangulatot teremtünk, így a lehető legtöbbet adhatjuk a csemetének.

Ha Ön is szeretné játékossá varázsolni a gyerekszobát, ismerkedjen meg közelebbről a Disney gyermek polcrendszer tagjaival! Mi, az Omni Opt Kkt.-nél a gyerkőcökre is gondoltunk, amikor összeállítottuk kínálatunkat, így számtalan egyéb kiegészítő mellett a Disney gyermek polcrendszer is megtalálható nálunk. Termékeinkkel ízlésesen, de a csemete korának megfelelően tudja berendezni a gyerekszobát, amiért biztosan hálás lesz a lakója is. Tekintse meg választékunkat a www.polcmester.hu weboldalon, és forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-291-8027-es telefonszámon vagy a polc@omniopt.hu e-mail címen!