Az otthonunk számára mindannyian saját stílust választunk, olyat, ami közel áll hozzánk, ami kifejezi az érdeklődésünket és a személyiségünket is. A lakás vagy a ház minden egyes helyiségének megvan a maga karaktere, amit mi adunk neki, így a konyha is lehet romantikus, modern vagy éppen country stílusú is.

A country stílusú konyha a rusztikus stílus egyik mellékhajtása, kifejezi a vidéki hangulatot, egy lassabb, nyugodtabb világot idéz meg. Erősen kötődik a hagyományokhoz, meghittséget, természetességet közvetít. Bútortervezés során ezeket ajánlott szem előtt tartani. Éppen ezért jellemző az ilyen konyhabútorokra a natúr szín és a natúr felület, de a vintage stílussal átfedésben lehet kopottas, bájosan viseltes is. A színek tekintetében inkább a világos dominál, lehet fehér, pasztell vagy egyéb hasonló árnyalatok a konyhában. Az anyagok természetesek, fa, kő vagy tégla, melyeken jól mutatnak a kockás, virágos, csíkos minták. Az ilyen konyhákban nagyon jó választás egy stílusos konyhasziget, amit lefestett fa bárszékek vesznek körül, a magasban rézedények himbálóznak, a falakon pedig porcelán tányérok sorakoznak, a virágos függönnyel keretezett ablakban pedig fűszernövények zöldellnek.

A www.trendikonyha.hu weboldalon mindent megtudhat a cégünkről, a Dream Mobili Kft.-ről, és megismerkedhet bútortervezés szolgáltatásunkkal. Szeretne egy új konyhát? Egyedi konyhabútort készíttetne otthonába? Olyan konyhát szeretne használni nap, mint nap, amilyet megálmodott? Kiváló szakembereink mindent megtesznek azért, hogy ez az elképzelése maradéktalanul megvalósulhasson, és valóban olyan legyen a konyha minden részlete, amilyennek a képzeletében is volt! Legyen szó country stílusról, modern irányzatról, számunkra semmi nem akadály a bútortervezésben!

A bútortervezés részleteivel kapcsolatban mindenképpen érdeklődjön kollégáinknál, illetve kérjen árajánlatot egyedi konyhabútorra! Amennyiben felkeres minket, rövidesen egyeztetjük a részleteket, és megkezdődhet a munka! Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, hívjon minket a +36-70-948-6233-as telefonszámon vagy írjon nekünk a trendikonyha@gmail.com e-mail címre!