Főoldal » Lakberendezés » Egyedi tervezésű bútorok: Mire figyeljünk?
egyedi tervezésű bútorok

Egyedi tervezésű bútorok: Mire figyeljünk?

Amikor otthonunk berendezése előtt állunk, a katalógusokat bújva és az áruházakat járva úgy érezhetjük, hogy végtelen lehetőségünk van. Könnyű elveszni a hatalmas kínálatban, azonban még nehezebb dolgunk van akkor, ha határozott elképzeléssel vágunk neki a keresgélésnek, hiszen igen csekély rá az esély, hogy megtaláljuk azt a bútort, ami minden szempontból tökéletes.

Hiába a megnyerő dizájn, a kompromisszum szóba sem jöhet a berendezési elemeknél. Hosszú távra tervezünk, és nincs bosszantóbb annál, mintha a két szekrény között tátongó hézagot kell néznünk éveken át, mert nem tudjuk másképp elrendezni őket, vagy háziállatunk a vártnál is gyakrabban piszkolja össze a kényes szövetű ülőgarnitúrát. Az egyedi tervezésű bútorok megoldást jelentenek, ha csak a legjobbal érjük be! Mielőtt felkeressük a szakembereket, akik megvalósítják elképzeléseinket, érdemes körüljárni a lehetőségeket, és mérlegelni néhány szempontot, hogy egyszerűbb legyen a közös munka. Mire érdemes figyelni az egyedi tervezésű bútoroknál?

Az egyedi tervezésű bútorok legnagyobb előnye, hogy minden szempontból az egyéni igényekre szabhatóak. Az egyik legfontosabb kérdés, amit meg kell válaszolnunk magunknak, hogy pontosan milyen funkciót szánunk a berendezési elemnek, hiszen ez jelentősen befolyásolja az alapanyagokat és a felépítést. A dizájn elsősorban ízlés dolga, de az egyedi tervezésű bútorok esetében is fontos, hogy ne ragadjon el minket fantáziánk, és a helyiség berendezési elemei jól harmonizáljanak egymással. Ma már léteznek egyszerű tervező programok, melyek segítségével vázlatot készíthetünk a helyiség elrendezéséről, így nem kell kizárólag a fantáziánkra hagyatkozni az egyedi tervezésű bútorok esetében sem.

Ön már tudja, hogyan szeretné berendezni otthonát? Ha van már elképzelése, keresse fel bátran cégünk, a Focus Lakberendezési Stúdió szakértőit, de ha egyelőre tanácstalan, akkor is forduljon hozzánk bizalommal, segítünk megtalálni a legjobb megoldást! Szeretne többet megtudni az általunk készített egyedi tervezésű bútorok lehetőségeiről? Nézzen körül www.focusbutor.hu weboldalunkon, és kérdéseivel keressen minket bátran az info@focusbutor.hu e-mail címen vagy a +36-30-901-5354-es telefonszámon!