Amikor lakberendezésre kerül a sor, érdemes kiemelt figyelmet fordítanunk az étkező kialakítására. Persze a hálószoba, a fürdőszoba és a nappali is fontos, de az étkezőnek kiemelkedő szerepe van abból a szempontból, hogy időnk egy jelentős részét töltjük ott, illetve a vendégeinket is általában ott vendégeljük meg.

A konyhabútor vásárlásánál elsődleges szempont a praktikus kialakítás, hiszen mindannyian azt szeretjük, ha a konyhai munka zökkenőmentesen és kényelmesen zajlik. De mi a helyzet az étkezőbútorokkal? Nem csak az ideális konyhabútor, hanem a megfelelő étkezőbútor kiválasztása is odafigyelést igényel.

Az étkezőbútorok fontos részei mindennapjainknak, hiszen olyan családok életében, ahol a szülők sokat dolgoznak és a gyerekek iskolába járnak, sokszor a közös családi ebédek és vacsorák jelentik az értékes együtt töltött időt. Emellett az esetleges vacsoravendégeket nem csak az ínycsiklandó fogásokkal, hanem elegáns és esztétikus étkezőbútorokkal is le lehet nyűgözni.

Az asztal számít az étkező díszének, ezért kiválasztásánál figyeljünk arra, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi a helyiséghez képest. Kisebb terek esetében ajánlatos a kör alakú asztal használata, mert kevés helyet foglal el, ráadásul az asztalnál ülők szemtől-szemben láthatják egymást, míg keskeny helyiségeknél ajánlatos a téglalap- vagy ovális alakú asztal. Az egyedi hatás elérése érdekében megtehetjük azt, hogy nem az asztalhoz szettben kínált székeket választjuk, hanem saját ízlésünk szerint, külön keresünk székeket, így különleges hatást érhetünk el. Persze ilyenkor különös figyelmet kell arra fordítanunk, hogy a székek méretben is passzoljanak az asztalhoz.

Végső soron a bútorok minősége a legfontosabb, ezért érdemes egy megbízható gyártót választani, mely olyan berendezéseket kínál, amik valóban hosszú távon lehetnek otthonunk ékei.

Ha a legjobb étkezőbútorok közül szeretne válogatni, látogasson el honlapunkra, a www.bohemiabutor.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-412-1174-es telefonszámon vagy az info@bohemiabutor.hu e-mail címen!