A fém borállványok falra függeszthető változatban is kaphatóak, ami a tárolás legpraktikusabb módját kínálja. Többé a kis alapterületű helyiségek sem jelenthetnek akadályt, a palackokat szakszerűen és stílusosan lehet tárolni egy jól megválasztott állványon!

A kis alapterületű helyiségek próbára teszik a tulajdonosok a kreativitását, hiszen a lakberendezés olykor egészen rafinált megoldásokat követel. A kulcsszó a helytakarékosság, de fontos az is, hogy semmiről se kelljen lemondani, kutatni kell tehát a praktikus lakberendezési elemeket. A borok szerelmesei számára a palackok tárolása jelenthet kihívást, hiszen erre kevés jó megoldás létezik, de mi hoztunk egyet ezek közül!

fém borállványok nem csupán az asztalra vagy a polcra kerülhetnek, vannak ugyanis köztük falra függeszthető verziók is. A fém önmagában remek alapanyag erre a célra, hiszen megbízható, tartós és nem igényel különösebb ápolást, mindezt pedig csak fokozza, ha a falra is kerülhet egy ilyen állvány. Mivel a falfelületek gyakran kihasználatlanok, a fém borállványok eme egyszerű és nagyszerű változatai garantáltan belopják magukat a szívekbe, majd pedig az otthonokba is. Az átgondolt kialakításnak köszönhetően az állványok biztosan tartják a palackokat, ugyanakkor könnyen hozzáférhetőek, és lényegében bárhova kerülhetnek. Természetesen mindemellett meg kell említeni a megjelenést is, a fém borállványok elegánsak és letisztultak, vagyis bármelyik otthonban jól mutatnak.

Ha Ön is kutatja a palackok tárolásának praktikus és egyben dekoratív lehetőségét, nézzen szét a fém borállványok között! A BIO FLAME s.r.o. webáruháza csupa ízléses darabbal várja az érdeklődőket, többféle kivitelben, fekete és fehér színben rendelhetőek tőlünk fém borállványok, amik egyszerűen rögzíthetőek a falra. Termékeinkkel takarékoskodhat a hellyel és otthonossá varázsolhatja a legkisebb helyiséget is, ezért mindenképpen érdemes megismerkednie a kínálattal. Kattintson a www.borallvany-shop.hu weboldalra, kérdéseit pedig tegye fel bátran munkatársainknak a +36-30-785-7070-es telefonszámon vagy az info@borallvany-shop.hu e-mail címen!