Az étkezéseknek meg kell adni a módját, nem véletlenül eszünk étkezőasztalnál, amit szépen megterítünk, előkészítünk a reggelihez, ebédhez, vacsorához. Az étel mellett a terítés, a látvány is ugyanolyan fontos, hiszen jobban esik az étel egy ízlésesen megterített asztalnál elköltve, egy szép, dekoratív tányérból fogyasztva. Amikor megadjuk a módját az étkezésnek, nem pedig csak habzsolunk, rohanunk, oda se figyelve arra, mi kerül a gyomrunkba, egészen más élményben van részünk. Sajnos ez manapság egyre ritkább, de érdemes törekedni arra, hogy ne csak ünnepek alkalmával fordítsunk energiát és időt a minőségi étkezésre.

Az étkezés élményéhez olyan szép kézműves kerámiákkal is hozzájárulhatunk, mint amilyenek a Pataki Kerámia festett mázas tálai. Ezekben a kerámiákban az a különleges, hogy mindegyik gondos kezek munkája, nem egy lélektelen futószalag termékei, hanem szeretettel, odafigyeléssel készítették őket. Mindegyiket külön-külön, kézzel festették, ügyelve a színek, minták harmóniájára, az edények karakterére.

A festett mázas tálak között mindenki megtalálhatja azt, amivel kiegészítheti konyhai készletét, amivel megkoronázhatja a megterített étkezőasztalt. Legyen az egy hagyományos vasárnapi ebéd, egy csendes hétköznapi reggeli vagy pedig egy régóta tervezett, meghitt vacsora, kézzel festett kerámia edényeinkben sokkal vidámabb, művészibb a teríték. Döngicsélő méhek, tekeredő indák, egymásba fonódó tulipánok, szárnyaló kolibrik vagy békésen üldögélő tyúkanyók köszönnek vissza a kerámiákról.

A www.patakikeramia.hu weboldalon megtalálja termékeinket és meg is rendelheti az Önnek tetsző kézzel festett kerámia edényeket, festett mázas tálakat. Válasszon és rendeljen dekoratív, kedves, színes konyhai eszközöket, díszítse velük az asztalt, emelje az étkezés fényét!  Saját részre és ajándékba is tökéletes választás! A +36-1-210-4376-os telefonszámon, illetve az info@patakikeramia.hu e-mail címen mindent megtudhat az Önt érdeklő részletekről!