Főoldal » Lakberendezés » Függesztett kandalló: otthonosan az albérletben is
Függesztett kandalló

Függesztett kandalló: otthonosan az albérletben is

Függesztett kandalló segítségével otthonos hangulatot lehet csempészni a bérelt lakásokba is! Ha a dekorációt kevésnek érzi, komolyabb átalakításra viszont nincs lehetősége, válasszon korszerű és praktikus megoldást, rendeljen biokandallót!

Az albérlet egyszerű és kényelmes megoldás arra, hogy saját otthont teremtsünk magunknak, de mint mindennek, ennek is megvannak a maga hátrányai. Nehéz megtölteni élettel egy bérelt lakást, és ameddig nem találjuk meg a módját, nem tudjuk igazán a magunkénak érezni. Pedig annak ellenére, hogy maga az ingatlan nem a mi birtokunkban van, ideiglenesen az az otthonunk, ezért mindenképpen érdemes elgondolkodnunk a lehetőségeken. A függesztett kandalló nagyszerű alternatíva ilyen helyzetekben, hiszen pontosan azt a pluszt tudja megadni, amit más nem. Mi is ez pontosan?

A függesztett kandalló lényegében egy biokandalló, vagyis a hagyományos tüzelőberendezés praktikus változata, aminél nem a fűtő funkció, hanem a meghitt hangulat kapja a főszerepet. Mivel nincs szükség kéményre, a biokandalló szabadon elhelyezhető bárhova a lakásban, sőt, ha nem szeretnénk nagyobb átalakítást, be sem kell építenünk, elég a falra rögzíteni, akárcsak egy képet. Pontosan ez az, ami miatt a függesztett kandalló egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen egyszerűen csak ki kell jelölnünk egy helyet számára, és máris élvezhetjük az élő, füstmentes tűz látványát. Amilyen könnyű rögzíteni, olyan könnyű leszerelni is, ez pedig azt jelenti, hogy otthonunk új ékét bármikor áthelyezhetjük, és magunkkal vihetjük akkor is, ha költözünk.

Úgy véli, hogy Önnek is a függesztett kandalló tudná megadni az otthonosság érzését? Csempésszen meghitt hangulatot és egyedi stílust a bérelt lakásba az általunk kínált biokandallók egyikével! Cégünk, a BIO FLAME s.r.o. a téma szakértőjeként garantáltan tud ajánlani olyan megoldást, ami elnyeri tetszését.

Böngésszen termékkínálatunkban a www.biokandallok-shop.hu weboldalon, ahol pár kattintással meg is rendelheti a függesztett kandallót! Kérdéseit tegye fel bátran, rendelkezésére állunk, ha kapcsolatba lép velünk a +36-30-785-7070-es telefonszámon vagy az info@biokandallok-shop.hu e-mail címen!