Fürdőszobája berendezését tervezi, ugyanis új otthonba költözik, vagy felújítja a helyiséget? Előnyben részesíti a zuhanykabint, de még nem tudja, milyen típust válasszon? Sok szempontot kell figyelembe vennie, ha szeretne igényes zuhanyzót kialakítani. Kiemelt szerepet játszik az zuhanyajtók nyitása. Többféle típusú, nyíló, vagy gördülő, belapozható és dupla zuhanyajtók közül választhat. Érdemes a tervezésre elegendő időt szánni, hiszen így juthat tökéletes eredményre.

Fürdési igényeinket jelentős mértékben meghatározza, hogy fürdőszobánk felszerelése mire nyújt lehetőséget. Egyre szélesebb körben kedvelt a zuhanyozás, hiszen élénkíti a vérkeringést, és kevesebb víz szükséges hozzá, mint a kádban való fürdéshez. Nem jelenthet akadályt a zuhanykabinba történő be- és kilépés, így korosztálytól függetlenül bármelyikünk számára előnyös. Többféle kialakítási mód közül választhatunk. A legjobb, ha a zuhanyajtóval ellátott zuhanykabint építtetjük be. Ezek jól záródnak, így megakadályozhatjuk a víz kijutását. Nyíló, vagy gördülő zuhanyajtók egyaránt egyszerűen használhatóak. Saját elképzelésünktől és fürdőnk méretétől függ, hogy milyen típust választunk.

A helyiség adottságaihoz mérten, egyéni igényei szerint, az egyediséget előtérbe helyezve nyújtunk segítséget a zuhanykabin kivitelezésében. Akár új otthona kialakítása alkalmával, akár fürdője felújításakor van szüksége profi munkára, a Fa-Üveg-Szabó Kft. készséggel áll rendelkezésére. A könnyen kezelhető zuhanyajtók többféle típusban kaphatóak. Lehetősége van dupla zuhanyajtós, belapozható, és egy zuhanyajtóval ellátott zuhanykabin beépítésére is. Egyedi méretek szerint, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készítjük el zuhanykabinját. Tekintse meg a különféle zuhanykabin ötleteket, és olvasson részletesen tevékenységünkről a www.egyedizuhany.hu internetes oldalunkon!

Alakítsa ki fürdőszobáját egyéni elképzelései szerint! Használjon olyan típusú zuhanykabint, amely a leginkább előnyös az Ön számára! Igényelje a zuhanykabint praktikusan alkalmazható, esztétikus zuhanyajtóval! Kérje segítségünket a tökéletes kivitelezéshez, és tegye fel kérdéseit bátran elérhetőségeinken! Hívjon minket a 06-30-864-9205-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@egyedizuhany.hu e-mail címünkre!