Természetes, hogy otthonunkat úgy szeretnénk kialakítani, hogy az teljes mértékben a saját igényeinket szolgálja, kényelmes, praktikus és dekoratív legyen egyben. A kisebb otthonokban különösen nagy szükség van olyan egyedi megoldásokra, melyekkel mindent úgy rendezhetünk el, hogy az könnyen hozzáférhető, mégis esztétikus legyen. Rengeteg különféle megoldást találhatunk, hogy minden használati tárgyunkat praktikusan tudjuk tárolni, ezek közül az egyik legkézenfekvőbb, ha kihasználjuk a falfelületeket, és polcokat rögzítünk azokra. Otthonunk bármelyik helyiségében alkalmazhatjuk a konzolos polctartókat, melyeknek köszönhetően új hasznos pakolási felületeket nyerhetünk.

konzolos polctartók legnagyobb előnye, hogy sokféle változatban elérhetőek, így minden használati eszköznek és dekorációs tárgynak megtalálhatjuk az ideális megoldást. Választhatunk kifejezetten nehezebb dolgok tárolására alkalmas, masszív konzolos polctartót például barkácseszközökhöz a garázsba vagy akár a mikróhoz a konyhába. Léteznek ugyanakkor olyan konzolos polctartók, melyek megalkotásánál a stílusos kivitel volt az elsődleges szempont, ezek sokszínűségüknek köszönhetően kiválóan megállják a helyüket klasszikus és modern stílusú otthonokban is, jól mutatnak nappalikban vagy hálószobákban.

Amennyiben szeretné megtalálni minden helyiségbe az ideális konzolos polctartót, fedezze fel a Polc Bolt sokoldalú kínálatát! Nálunk a fém polcok mellé vásárolhat egyszerűbb kialakítású és design fali konzolt, mikró tartót, de akár komplett krómozott rendszert is, mindemellett beszerezheti a szükséges kiegészítőket, például könyvkengyelt, drótkosarat, csavar tiplit. Látogasson el www.polcbolt-online.hu weboldalunkra, és böngésszen bátran kínálatunkban, kérdéseivel pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, szakértőink készséggel állnak rendelkezésére! Lépjen velünk kapcsolatba a +36-96-42-88-88-as telefonszámon vagy a polcbolt@polcbolt-online.hu e-mail címen, és mindent megtudhat az általunk kínált konzolos polctartókról!