Főoldal » Lakberendezés » Mi alapján válasszunk a zuhanykabinok közül?

Mi alapján válasszunk a zuhanykabinok közül?

Szeretne tökéletes zuhanykabint, amit örömmel használhat hosszú éveken keresztül? Nem tudja, hogy milyen típust válasszon a rengeteg termék közül? Ha figyelembe vesz néhány fontos szempontot, sokkal egyszerűbb lesz meghozni a döntést.

A mai rohanó világban kellemes felfrissülést hoz a gyors, frissítő zuhanyozás. Nagyon sok ember dönt inkább a zuhanykabin használata, mint a kádban való fürdőzés mellett. A lakás felújításakor, valamint az új otthon kialakítása során felmerül a kérdés, hogy mekkora, és milyen alakú zuhanykabint érdemes a fürdőszobába beépíteni. Egyéni elképzelésére van bízva, hogy milyen forma mellett dönt, hiszen a negyed köríves, a négyszögletű és az ötszögletű zuhanykabinnal is elérheti a stílusos megjelenést. Az esztétika mellett azonban nagyon fontos a helytakarékosság is, és emiatt nem minden esetben célszerű a tolóajtós zuhanykabint választani, hiszen ennek nagyobb helyre van szüksége. A zuhanyzó mérete, az esetleges extrák nagyon sokat számítanak, hiszen ezektől függ, hogy mennyire lesz jól használható a zuhanykabin, és élménnyé válik-e a zuhanyzás. A zuhany fala és a kialakítása, a zuhanytálca mérete és formája, valamint a zuhanykabin ajtajának anyaga is többféle lehet. Ha a következő szempontokat átgondolja, sokkal gyorsabban és könnyebben juthat kiváló megoldásra:

  • Kisebb vagy nagyobb a fürdőszoba alapterülete?
  • Milyen módon szeretné a zuhanykabin ajtaját nyitni?
  • Kik és hányan fogják rendszeresen használni?
  • Milyen tisztálkodási szokásai, és egyedi igényei vannak?

Válasszon zuhanykabint körültekintően, váljon élménnyé a zuhanyzás a hét minden napján! Kérje szakembereink segítségét, hogy teljes mértékben elégedett legyen! Cégünk, a Fa-Üveg-Szabó Kft. segít Önnek a megfelelő zuhanykabin beszerzésében. Tájékozódjon tevékenységünkről és a nálunk kapható termékekről a www.egyedizuhany.hu weboldalon! Kérdései esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-864-9205-ös telefonszámunkon, vagy kérjen ajánlatot az info@egyedizuhany.hu e-mail címünkre küldött üzenetében!