Napjainkban igen nagy teret enged a fantáziának és az egyéniség kibontakoztatásának a lakberendezés, hiszen rengeteg irányzattal találkozhatunk. Ami az előnye a széles kínálatnak, az a nehézség is benne, hiszen könnyű elveszni a különféle stílusok között. Az alábbiakban a skandináv lakberendezési stílus jellemzőit mutatjuk be, mint egy lehetséges alternatíva a kialakítás vagy éppen felújítás alkalmával.

A skandináv stílust a harmónia, nyugalom, a természettel alkotott összhang határozza meg. A világos, összefüggő terek kialakítása alapvető stílusjegynek számít, mely optikailag nagyítja a lakást, így kisebb hely esetén is remek megoldást jelent. A színvilág nem csupán a falakon köszön vissza, a nagyobb bútorok és kárpitok is jellemzően fehérek. A természetesség az alapanyagokban is megjelenik a skandináv lakberendezési stílusban, a fa, a kezeletlen felületek a burkolaton éppúgy helyet kapnak, mint a bútorokon. Ám mégsem az egyhangúság jellemzi az irányzatot, hiszen a natúr felületekre gyakran kerülnek színes textíliák, melyek puhaságukkal otthonossá varázsolják a tereket. Emellett fontos szerephez jutnak a zöld növények, fonott kosarak, kerámia dekorációk is.

Ön milyen enteriőrt képzelt el otthonában? Ossza meg velünk egyedi elképzeléseit, melyeket szívesen kiegészítünk szakmai tanácsokkal is, hogy otthona a megjelenést és a funkcionalitást tekintve is tökéletes legyen hosszú éveken át! Ismerje meg cégünk, a Yellow Group Interior Design Kft. tevékenységét, és bátran keressen fel minket akkor is, ha a skandináv lakberendezési stílus érdekli!

Látogasson el www.yellowgroup.hu weboldalunkra, tekintse meg munkáinkat, merítsen ihletet a lakberendezéshez! Felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot az info@yellowgroup.hu e-mail címen, keresse Bordás Patrikot a +36-70-941-8001-es, vagy Szoboszlai Tamást a +36-30-931-9832-es telefonszámon, szívesen segítünk mindenben! Ha a természetesség jegyében rendezné be otthonát, a skandináv lakberendezési stílus ideális lehet, fedezze fel velünk!