Egy csupasz ablak előtt állva mindenkiben felmerül a kérdés: milyen árnyékolóval lehetne ezt az ablakot sokkal vonzóbbá és nem utolsó sorban praktikusabbá tenni? Mielőtt rávágnánk, hogy egy függönnyel, álljunk meg és vegyük számításba a többi lehetőséget is!

A szalagfüggönyök olyan árnyékolók, amiket méltatlanul szorítanak háttérbe, pedig igazán sokoldalúak tudnak lenni, csak meg kell őket ismerni közelebbről! Sok helyen már magától értetődő módon akasztanak az ablak elé szalagfüggönyöket, nálunk pedig inkább csak az irodák ablakain találkozni velük.

A szalagfüggönyök ma már nem csupán a megszokott semleges, fehér színben kaphatóak, éppen ellenkezőleg! Színesek is vannak köztük, változatos árnyalatokban, különféle anyagokból készülnek. Ma már léteznek fa, vagy alumínium lamellákból készült szalagfüggönyök is! A szalagfüggöny egyszerű, átlátható kialakításának köszönhetően nagyon könnyen kezelhető. A lamellákat tetszés szerint mozgathatjuk, így szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét is, ráadásul motoros verzióban is kaphatóak! Egy hagyományos függönyhöz képest itt nem kell megküzdeni hatalmas textil anyagokkal, nincs szükség rángatásra, nem kell összefogni a függönyöket. A tisztításuk is sokkal problémamentesebb és praktikusabb: amíg a függönyöket le kell szedni, mosógépben kimosni, kiteregetni, kivasalni és visszaakasztani, addig a szalagfüggönyöknek elég egy nedves rongy, amivel eltávolítható a por és a szennyeződések!

A szalagfüggönyök használatával eleganciát csempészhetünk bármilyen helyiségbe, az irodától a nappalin át egészen az étkezőig! Letisztult, szép látványt nyújt, ami bárhová illik, de különösen nagyméretű, széles nyílászárókhoz. Egyszerre sötétít és dekoratív, nem fogja el a kilátást sem!

A www.redonydiszkont.hu weblapon többet is megtudhat a szalagfüggönyökről, sőt, meg is vásárolhatja minőségi termékeink egyikét! Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön a részletekről a 06-20-366-6151-es telefonszámon, vagy pedig az info@redonydiszkont.hu e-mail címen!