Főoldal » Lakberendezés » Mit vegyünk figyelembe a konyhaasztal kiválasztásakor?

Mit vegyünk figyelembe a konyhaasztal kiválasztásakor?

Nem tudja, hogy mi alapján válasszon megfelelő konyhaasztalt? Szeretne praktikus, esztétikus és hosszú éveken át kiváló megoldásra jutni? Érdemes több tényező alapján dönteni, és kapkodás nélkül vásárolni.

A konyhaasztal egy fókuszpont mindenki otthonában, mivel itt gyűlik össze a család vacsorázni, itt foglalnak helyet a vendégek. Stílusa szerint lehet modern, egyszerű, rusztikus, exkluzív is, ezért mielőtt beruház, érdemes alaposan átgondolni, hogy pontosan milyen berendezési elemmel teheti szebbé és praktikusabbá a lakást. Több szempontot érdemes figyelembe venni, ha szeretne tökéletes konyhaasztalt használni. Lényeges a helyiség mérete és stílusa, a családtagok száma és a költségvetés.

A kényelmes étkezéshez 60X40 cm terület szükséges a konyhaasztalon. Fontos, hogy ezt figyelembe vegye, hiszen csak így érezheti minden személy kényelmesen magát. A konyha területe szintén meghatározó tényező, mert a székeket problémamentesen kell visszatolni, és a bútorok egyszerű megközelíthetősége sem elhanyagolható. Ha sok hely van, érdemes négyzetes konyhaasztalt választani. A kerek vagy ovális asztal jól mutat a kisebb és a nagyobb helyiségekben is, egyedi formájával különleges hatást érhet el. Ha az alapanyag fa, készülhet fenyőből, bükkből vagy tölgyből. A bükk erősebb, strapabíróbb fajta, ezért tartósságot illetően a legjobb választás.A konyhaasztal kínálat szinte végtelen. Találhat bővíthető, kihúzható bútort, ami az aktuális igényekhez, a családtagok és a vendégek létszámához alakítható.

Kiváló minőségű, esztétikus és praktikus konyhaasztalokkal állunk rendelkezésére Bútor Haza bútor webáruházunkban! Széles kínálattal és kedvező árakkal várjuk. Tekintse meg a választékunkat a www.butorhaza.hu internetes oldalunkon! Teremtsen tökéletes összhangot a megfelelő konyhaasztal kiválasztásával, rendeljen a különféle stílusú és méretű termékek közül! Bármilyen kérdése merül fel, forduljon hozzánk a 06-20-465-5535-ös telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@butorhaza.hu e-mail címünkre!