A mai világ rohamosan fejlődő technológiai újításainak köszönhetően lassan tényleg csak a képzelet szab határ abban, hogy mit és milyen területre alkotunk. A legtöbb régen még talán nem is ismert vagy csak gyenge minőségben használt anyagok manapság már sokrétű felhasználási területtel rendelkeznek. A régen még alig használt műanyag manapság már a legtöbb ipari, építészeti területen felfedezhető, akárcsak az üveg, amit eleinte csak edények, tároló eszközök és hasonló dolgok készítésére használtak, majd a későbbiekben már az építészetben, mint ablaküvegként jelent meg. Manapság az üveg már több mint egyszerű ablak vagy váza. A ma használatos technikák miatt az üveg felhasználási területe is megnőtt. Használhatjuk dekor elemként, modernebb hatást adhatunk épületeinknek, fényesebbé tehetjük vele azokat vagy akár gyalogos forgalom által használt területek padlózataként is felhasználhatjuk.

A járható üvegek manapság nagyon elterjedtek, sok területen találkozhatunk velük. Plázák emeleteiről tekinthetünk le a lábunk alatt vagy akár két terület közötti magasabb áthidalást is megoldhatunk vele, hogy extrémebb, látványosabb körülményeket varázsoljunk a hidat használóknak. Ezek mellett a járható üvegek felhasználhatók fény közvetítésére az épületek sötétebb szintjeihez vagy akár egy egyszerű lépcsőként is. Mindezeknek egyszerre technikai és dekoratív szerepük is van. Egy üvegfalú épület modern hatást kelthet és fényesebbé teheti az épület belterét a bent dolgozók számára, hiszen mindenki szívesebben dolgozik természetes fény mellett, mint a lámpaizzók fényében. Cégünk minőségi, edzett járható üvegeket is forgalmaz. Az Ön igényeihez igazodva megtalálja a megfelelő járható üveget. Cégünk által készített járható üvegeink akár méretre vágva is kaphatók egyszerű padlózatba épített dekor elemként, lépcsőként használva vagy akár egy egész szint padlózataként. Az általunk gyártott járható üvegek minden szempontból eleget tesznek a biztonsági előírásoknak, így bátran fordulhat hozzánk, ha otthonát szeretné modernebb elemekkel feldobni!

További információkért a járható üveggel kapcsolatban keresse fel honlapunk a www.uvegszabo.hu címen vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36307575158 telefonszámon!