Főoldal » Lakberendezés » Sávroló: elegáns árnyékoló modern otthonokba!
sávroló

Sávroló: elegáns árnyékoló modern otthonokba!

Az árnyékolástechnika terén is a legjobb, hatékony megoldások érdeklik? Forduljon bizalommal a Huszen Bt.-hez, hiszen a cég kizárólag magas minőségű árnyékolástechnikai eszközökkel áll a megbízók rendelkezésére. Ha Önnek is fontos a kiszámíthatóság, keresse bátran a cég szakembereit!

Hosszas fontolgatás után úgy döntött, hogy a sávroló mellett teszi le a voksát, éppen ezért olyan céget keres, melynek termékei között ez is megtalálható? Nálunk jó helyen jár!

sávrolóra a praktikusság, a gyönyörű kivitelezés, illetve az egyszerű kezelhetőség a jellemző. Mit érdemes tudni a sávroló működéséről? Ahogy azt a név is sugallja, a roló sávjainak vagy csíkjainak fel-le mozgatásával szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét. A sávrolót működtethetjük saját kezűleg – egy golyós gyöngylánc segítségével, de már elérhető a motorral vezérelt kivitel is. Fontos kiemelni, hogy a sávroló akár oldalfalra, akár mennyezetre is egyszerűen felszerelhető. Nyílászáróra ugyanakkor nem ajánljuk.

Érdemes tehát a sávroló mellett dönteni, hiszen az árnyékoló egyszerre képes a fényáteresztő és a sötétítő függöny feladatát ellátni. A további előnyök között fontos kiemelni, hogy a sávrolóval a beáramló fény és az átlátszóság könnyen szabályozható, nagy színválasztékban kapható, illetve kiváló minőségű textilekből készül.

Ha tehát Ön is új típusú és elegáns árnyékoló mellett tenné le a voksát, válassza a sávrolót, kérje ajánlatunkat, hogy minél előbb gyönyörködhessen benne otthonában is!

Többet szeretne megtudni a sávrolók előnyeiről, illetve a használatáról? Ajánlatot kérne? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.arnyekrendelo.hu-n közelebbről is megismerheti munkásságunkat / termékeinket, illetve referenciaképeinkbe is betekintést nyerhet! Kérdéseivel, kéréseivel keresse bizalommal kollégáinkat, és válassza az általunk kínált megbízható sávrolókat! Kapcsolatba léphet velünk a +36-209/771-267-es telefonszámon, vagy írásban is kereshet minket, kérjük, küldjön e-mailt a redony@arnyekrendelo.hu címre! Bizalommal várjuk mielőbbi jelentkezését!