Főoldal » Lakberendezés » Sütögetés a csillagok alatt: kerti kandallók a nyár és a füstös ízek szerelmeseinek!
Sütögetés a csillagok alatt: kerti kandallók a nyár és a füstös ízek szerelmeseinek!

Sütögetés a csillagok alatt: kerti kandallók a nyár és a füstös ízek szerelmeseinek!

A kandallót hagyományosan egy barátságos nappaliban képzeljük el, ahol a pattogó tüzet körbeülve melegedhetünk és kizárhatjuk a telet az otthonunkból. Pedig a kandallók ennél sokoldalúbbak és többet tudnak. Miért ne lehetne a kertben is egy kerti kandalló, ahol melegedni és sütögetni is lehet egyszerre?

A kerti kandallókat pontosan azoknak találták ki, akik a nyitott tűztereket szeretik és a vidáman pattogó tűz látványáról nyáron, jó időben sem szeretnének lemondani. Egy ilyen nyitott tűztérhez nem kell külön tűzrakó helyet kialakítani és jóval több lehetőséget is tartogat magában, mint egy szalonnasütő hely.

A kerti kandallókat már egy friss tavaszi napon is beüzemelhetjük, kihasználhatjuk őket a meleg nyáresti kerti sütögetések alkalmával, de még ősszel is hasznukat vehetjük, amikor az idő már csípősebb, de még száraz.

A www.pellet-kandallo.hu weboldalon megismerheti a kerti kandallók korszerű változatait és megvásárolhatja a Palazetti nyitott tűztereit saját kerti kandallójához! A Palazetti tűzeterek nemcsak szépek, de természetesen kiválóan alkalmasak kandallónak, mert hőálló anyagból gyártják őket. A kész tűzterek ízlés szerint alakíthatóak, készülhetnek öntöttvasból is, amit tetszés szerinti burkolattal építtethet ki minden tulajdonos. Ennek köszönhetően tökéletesen illenek majd új környezetükbe és szebbé teszik azt. Nincs is jobb program annál, mintha az embernek ki sem kell mozdulnia a saját otthonából, csak meghívja legkedvesebb barátait, és vendégei körében készíti el kedvenc ételeit. Jó levegő, ínycsiklandó fogások, csillagos égbolt és a kerti kandalló sárga tüze!

Amennyiben érdeklik a Palazetti nyitott tűzterek, és saját kerti kandallót tervez telepíttetni a kertjébe, ne habozzon felkeresni cégünket, a Gemini Hungária Kft.-t! Válasszon megbízható és egyben dekoratív kerti kandallót a kerti sütögetésekhez! Bátran tegye fel kérdéseit a 0620/259-0950-es és a 0620/259-0970-es telefonszámok egyikén vagy írjon nekünk üzenetet a gemini.palazzetti@gmail.com e-mail címre!