Mielőtt nekikezdenénk a lakberendezésnek, érdemes elgondolkoznunk azon, hogy milyen bútorkárpitot szeretnénk. Ilyenkor sok tényező játszik szerepet, a színválasztásnál pedig sokan félnek világosabb szövetek mellett dönteni, hiszen azokon jobban meglátszanak a szennyeződések. Szerencsére nem kell lemondanunk a világos bútorokkal járó eleganciáról, ugyanis ha az Aquaclean szövetet választjuk, nem kell aggódnunk a foltok miatt!

Az Aquaclean szövet ellenállóbb a foltokkal szemben, mint a hagyományos kárpit, ráadásul sokkal könnyebben tisztítható is. Ennek oka, hogy az Aquaclean szövetek különleges technológiával készültek, egyfajta láthatatlan bevonattal rendelkeznek, mely megakadályozza a foltok beivódását a szövetbe. Nem kell többé méregdrága tisztítószerekkel sikálni a makacs foltokat, ugyanis az Aquaclean szövetek vízzel tisztíthatóak.

A világos és lágy színek nagy előnye, hogy nyugtató és kellemes hatásuk van, ezért is éri meg világosabb színvilágú bútorokat választani. Azonban hiába a nyugtató hatás, ha állandóan attól rettegünk, hogy mikor fog a kanapénkra kilöttyeni egy kis bor, vagy mikor fog valaki koszos nadrágban ráülni, mikor borul rá a körömlakk és mikor fog a gyerek zsírkrétával rárajzolni. Ezért éri meg Aquaclean szövetet választani, hiszen az ellenálló és egyszerűen tisztítható anyagnak köszönhetően nem kell rettegnünk az esetleges piszoktól. Az olyan szennyeződések, mint az étel- és italfoltok, a zsír és olaj, illetve a golyóstoll tintája akár nedves papírtörlő segítségével is eltüntethetőek, de az oldószeres szennyeződések már komolyabb tisztítást igényelnek.

Szeretne minőségi és stílusos bútorokat otthonába, melyeket könnyedén karbantarthat? Válassza az Aquaclean szöveteket! További információért látogasson el honlapunkra, a www.argokarpit.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-566-7374-es telefonszámon, illetve az info@argokarpit.hu e-mail címen!