Főoldal » Stílus » A fa nyílászárók természetes alapanyagának nincsen párja!
fa nyílászárók

A fa nyílászárók természetes alapanyagának nincsen párja!

Az emberek többsége szereti, ha természetes anyagok veszik körül az otthonában. Ez a testre és a lélekre egyaránt jó hatással van, arról nem beszélve, hogy mennyire kellemes, otthonos hangulatúvá varázsolja a lakást. Többek között ezek miatt is érdemes a fa nyílászárók mellett dönteni, de nem szabad elbagatellizálni a fa ablakok többi előnyét sem.

Kétségtelen, hogy a napjainkban népszerű műanyag ablakoknak sok előnyös tulajdonságuk van, azonban abban is bizonyára mindenki egyetért, hogy a megjelenésük össze sem hasonlítható a szépségükről és egyediségükről híres fa nyílászárókéval. A fa ablakok minden esetben teljesen egyediek, hiszen a mintájukat a fa eredeti erezete adja, ami utánozhatatlan. Tapintásuk kellemes, és meleg, otthonos hangulattal árasztják el a helyiségeket. A fa nyílászáróknak ráadásul megvan az az előnyük is a műanyag társaikkal szemben, hogy mivel élő, lélegző anyagból készültek, így a szükséges szellőzést is biztosítják. Enélkül sajnos bármelyik lakás könnyen penészedik, és a penészes falak nem csak esztétikailag előnytelenek, hanem az egészségre is káros hatással vannak. A fa ablakokkal elejét vehetjük ezeknek a problémáknak, így otthonunk élhetőbb, és komfortosabb lesz. Sokan attól tartanak, hogy a fa nyílászáróknak rendszeres ápolásra van szükségük ahhoz, hogy sokáig megőrizzék a szépségüket, azonban ez nem reális félelem: időnként valóban praktikus a fa ablakokat erre a célra szolgáló ápolószerrel áttörölgetni, azonban ez néhány havonta egy pár perces művelet, egyáltalán nem idő- vagy energiaigényes. Ennek köszönhetően viszont megnövelhető fa nyílászárók élettartama, és hosszú éveken át szolgálják majd otthonunkat.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a fa ablakok iránt, látogasson el honlapunkra, a www.perdikft.hu weboldalra, ahol bővebb információt talál rólunk! Ha pedig kérdése van vagy pontos árajánlatot szeretne kérni fa nyílászáróinkra, forduljon hozzánk bizalommal a 06-20/288-3498-as telefonszámon vagy a perdifa@gmail.com e-mail címen, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!