Minden ember egyik nagy álma egy saját ház, de ennek megszerzése manapság nagyon nehéz, sokak számára szinte elérhetetlen, de így is mindenki vágyik rá. Ha rendelkezünk egy saját otthonnal, akkor azt teljes egészében a saját elképzeléseink szerint alakítjuk ki, ezzel akár tükrözve Önmagunkat. Egy saját otthon teljes szabadságot ad, elvonulhatunk a világ elől, családunkkal tölthetjük szabadidőnket, anélkül, hogy bárki megzavarna, hódolhatunk kisebb hobbijainknak vagy akár csak ledőlhetünk nappalinkban, kertünkben és kipihenhetjük a heti fáradalmakat.

Otthonunkban nem csak a különböző szobák kaphatnak saját kialakítást, de maga a ház is épülhet, akár egyfajta meghatározott stílus jegyeit felhasználva. Sok stílus közül választhatunk építés közben vagy akár kész házaknál. Ilyenek lehetnek, például a minimál stílusban felépült házak, a legnagyobb egyszerűséget kedvelőknek, eklektikus stílusú épületek, amelyeknél modern és klasszikus formavilág keveredik egymással, a skandináv stílus, a világos, fényes terek kedvelőinek, a klasszikus stílus a régi idők kedvelőinek, de még sok más stílus közül is választhatunk. Ezek a kialakítási lehetőségek mind belső énünktől függnek, hogy milyen környezetben érezzük leginkább otthon magunk, hova megyünk haza szívesen, milyen körülmények között tudjuk leginkább kipihenni magunk.

A melegebb, déli vidékek kedvelőinek, akik vonzódnak a napsütéses tájak hangulatához, és szeretnék ezt az atmoszférát megteremteni, azokhoz a mediterrán stílusú házak állhatnak a legközelebb. A külső fehér borítás kedvezően befolyásolja a hőérzetet a napsugarak magas fokú visszaverésével. Jellegzetességük az alacsony dőlésszögű tetőszerkezet, cserépfedéssel. A mediterrán házak belső terét általában a meleg színek dominálják, ezzel is előtérbe helyezve a déli hangulatot, gyakran rusztikus, durva felületekkel. A konyhában gyakran nyitott polcokkal találkozhatunk a zárt szekrények helyet, így felhasználva a különböző használati tárgyakat díszítő elemként. A mediterrán belső kialakításban modernebb bútoroknak éppúgy helyük lehet, mint antik társaiknak.

Ha szeretné Ön is megidézni a mediterrán hangulatot, akkor forduljon cégünkhöz! Nálunk megtalálhatja az Önnek tetsző otthont, eladó mediterrán házaink között! Látogasson el honlapunkra a www.modernhazak.com címen és tekintse meg látványterveinket! További kérdésekkel vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30/476-86-82 telefonszámon vagy a termelzoltan@gmail.com e-mail címen!