Főoldal » Stílus » A nádtető készítés mellett szóló érvek
nádtető készítés

A nádtető készítés mellett szóló érvek

nádtető készítést ma már kevesebben űzik, mint régen, de egyre többen igénylik ezt a szolgáltatást. A természetes alapanyagból, nádból, szalmából készült tető nem csak hihetetlenül gyönyörű látvány, hanem még időtálló is. Az ilyen tető elkészítése ugyan költséges projekt és hatalmas szakértelmet igényel, de túlzás nélkül megéri a befektetett pénzt és energiát. Erre mi sem jobb bizonyíték, mint az évtizedek óta megbízható és hibátlan külsejű nádtetők.

A nádtető készítés mellett több olyan érv is szól, ami még vonzóbbá teheti a modern tető alapanyagokkal szemben ezt a tradicionális építőanyagot. A nádból egyedi tető készül, ami családi házhoz, nyaralóhoz, természetközeli szálláshoz is nagyszerűen illik. Az ügyes kezű, a nádat jól ismerő szakemberek munkája nyomán szép formák és nem utolsó sorban az időjárás elemeinek is ellenálló tető készül.

A nádtető készítésben olyan lehetőségek vannak, amik a modern igényekhez is nagyon jól passzolnak. Az egyik legfontosabb elvárás a mai ingatlanokkal szemben egyértelműen az energiatakarékosság. A nádtető készítés ennek az elvárásnak is könnyedén meg tud felelni. A rétegesen felépített nádtető tökéletes hőszigetelést tud megvalósítani. Az ilyen építőanyaggal fedett tető kiválóan megtartja a fűtési időszakban a meleget, azonban a nyári hőségben kellemes hőmérséklet uralkodik a szobákban. Ennek köszönhetően egy teljesen új nádtető ára már rövid idő alatt meg tud térülni, ha az energiafelhasználás oldaláról közelítjük meg a kiadásokat.

nádtető készítést csak egyszer kell megrendelni, ugyanis a professzionálisan kivitelezett nádtetőt nem kell újra rakni, elegendő csupán a karbantartásra odafigyelni. Évtizedeken keresztül generációk élvezhetik a nádtető nyújtotta előnyöket.

nádtető készítést a  KAMAHOR Kft. csapatától is meg tudja rendelni, ha elnyerte a tetszését ez a tető típus. A www.naturteto.hu webcímen a cég honlapja található és elérhetőségei. Kérjen tőlünk árajánlatot a naturteto@gmail.com email címen vagy a +36 30 858 81 67 telefonszámon!