Reluxával az ablakok szerethető árnyékolót kapnak. A beltéri árnyékolója lehet egy jól kihasználható reluxa is!

Az árnyékolás kedvelt szereplője a reluxa. Ez egy olyan beltérben felszerelhető árnyékoló, amit nem véletlenül választanak olyan sokan. Nézzük meg egy kicsit közelebbről, hogy pontosan mit tud egy minőségi reluxa!

reluxa önmagában is jól mutat, de nem csak emiatt érdemes választani, mert sokkal többre képes annál, mint hogy csinos ablak dekoráció legyen. Meg kell említeni, hogy a lamellákból álló reluxa több alapanyagból is készülhet, ennek köszönhetően pedig a stílusban eltérő szobákhoz is meg lehet találni a kínálatból azt az árnyékolót, ami megfelel a tulajdonosok elképzeléseinek. A reluxa eredetileg műanyag, de készülhet természetes anyagból fából vagy stabil alumíniumból is. Ezek az alapanyagok ugyanazt a lamellás formát adják, egy könnyű, egyszerűen kezelhető árnyékolót az ablakokra.

A függönnyel ellentétben egy reluxa nem mozdul el huzat vagy egy véletlen mozdulat hatására, hanem megbízhatóan a helyén marad. A vízszintes csíkozást megjelenítő lamellás árnyékoló esztétikus, de képes a fényszabályozásra is. Ezt a reluxa oldalán kivezetett zsinór mozgatásával lehet megtenni. A tulajdonos el tudja dönteni, hogy mennyit takarjon az ablakból a lamellás árnyékoló és azt is, hogy milyen szögben álljanak a lamellák. Könnyű, szinte teljesen zajtalan, valamint sötétítésre is képes árnyékolóról van szó, ami az éjszakai pihenéshez is ideális tud lenni.

Az ilyen beltéri árnyékolót hosszú távon ki lehet használni, nem véletlen, hogy olyan sokan érdeklődnek iránta. Ha reluxát szeretne az ablakaira rendelni, akkor csak keressen minket bizalommal! A tőlünk megvásárolható reluxák minőségi alumínium lamellákból állnak és a vásárló azt is eldöntheti, hogy a több, mint száz színből melyiket kapja az árnyékoló! A honlapunkon megtalálja a cégünk, a Movatherm Bt. elérhetőségeit, a munkatársainktól többet is megtudhat a termékeinkről. Hívja kollégáinkat a 06 96 234 090 telefonszámon vagy írjon a movatherm@gmail.com levelezési címre!