Főoldal » Stílus » A szalagfüggöny otthonokba is jó választás!
szalagfüggöny

A szalagfüggöny otthonokba is jó választás!

Ahhoz, hogy otthonunk minden szempontból komfortos legyen, az ideális hőmérsékletről és fényszabályozásról is gondoskodnunk kell. Ha az árnyékolástechnikai eszközök között keresgélünk, ma már rengeteg típussal találkozhatunk, melyek közül a szalagfüggöny az egyik legpraktikusabb megoldás, mégis kevesen választják otthonukba, sokkal inkább irodai környezetben hódít. Pedig a szalagfüggönyök letisztult megjelenésüknek köszönhetően remekül illenek például a modern stílusban kialakított lakásokba, és ma már olyan sokféle változatban elérhetőek, hogy mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.

Otthonunkban sokféle tevékenységet végzünk, ezért jó, ha olyan árnyékolónk van, amivel jól lehet szabályozni a beáramló fény mennyiségét, hiszen míg például olvasáshoz több fényre van szükség, addig a filmnézéshez jó, ha majdnem sötét van. A szalagfüggönyök alkalmasak teljes árnyékolásra, de hangulatos félárnyék is varázsolható velük, mindez az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően néhány mozdulattal megvalósítható. Természetes, hogy olyan megoldásokat keresünk életterünkbe, melyek nem igényelnek túl nagy odafigyelést. A szalagfüggönyök ebből a szempontból is megállják a helyüket otthonunkban, hiszen rendkívül könnyű tisztántartani őket.

Ha sokoldalú árnyékolót keres, fontolja meg a szalagfüggönyök használatát! A Fény és Árnyék szakértő csapata rendelkezésére áll, hogy otthona olyan lehessen, amilyennek megálmodta! Mi tudjuk, hogy a kényelem, a praktikum és a stílus mind nélkülözhetetlen tényező, amikor életterünkbe válogatunk berendezési elemeket, ezért olyan termékeket kínálunk, melyek minden elvárásnak eleget tesznek.

Látogasson el www.fenyesarnyek.hu weboldalunkra, és fedezze fel, milyen lehetőségeket kínálunk Önnek a szalagfüggönyök terén! Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné igénybe venni ingyenes felmérésünket és tanácsadásunkat, bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén! Hívjon minket a +36-30-619-8839-es telefonszámon vagy írjon üzenetet a brigitta.tas@gmail.com e-mail címre!