Főoldal » Stílus » Andezit kőlapok a felhasználási területhez igazítva
andezit kőlapok

Andezit kőlapok a felhasználási területhez igazítva

Az otthon kialakítása sokféle elképzelés mentén történhet. Sokak számára jelent értéket a természetes anyagok használata, ezért arra törekednek, hogy környezetükben minél többféle formában felbukkanjanak például a kőburkolatok. Ahogyan a természet sokféle formában tündököl, úgy a kőburkolatok is nagy változatosságot mutatnak. Az egyik legnépszerűbb választás az andezit kőlapok használata. Milyen előnyökkel bír egy ilyen kőburkolat?

Az andezit kőlapok legnagyobb előnye, hogy a felhasználásukkal készített burkolat rendkívül ellenálló. Jól terhelhető, de emellett csúszásálló, fagyálló és kopásálló is egy ilyen burkolat, ami azt jelenti, hogy nem csak beltéren alkalmazható, hanem remekül megállja a helyét kültéren is. Az andezit kőlapok számos formában díszíthetik az otthont, készülhet belőlük többek között lépcsőburkolat, falburkolat, lábazat, kerti járda, garázsbejáró, kerti tipegő és támfal. Fontos tudni a vásárlásnál, hogy a felhasználási területnek megfelelően eltérő vastagságú andezit kőlapokra lehet szükség.

A sokszínű felhasználás mellett nem lehet figyelmen kívül hagyni az andezit kőlapok egyedülálló szépségét sem, melyet annak köszönhetnek, hogy sötétszürke alapszínüket rozsdaszínű, illetve világosabb foltok is tarkítják.

Ön is a természetes anyagok használatának híve? Érdekli az andezit kőlapok használatának lehetősége? A BolyósKő termékkínálatában andezit kőlapok is helyet kaptak! Ezekről a termékeinkről azt érdemes tudni, hogy vastagság szerint lettek osztályozva. Az 1-2 cm vastagságú lapok 2500 Ft/m2 áron, a 2-3 cm vastagságú lapok 2800 Ft/m2 áron, a 3-5 cm vastagságú lapok 4000 Ft/m2áron, az 5-8 cm vastagságú lapok pedig 4200 Ft/m2 áron érhetőek el nálunk. Az andezit kőlapok szabálytalan alakúak, átlagos méretük a vastagsággal növekszik.

Amennyiben szeretne bővebben tájékozódni termékeinkről és szolgáltatásainkról, látogasson el www.bolyosko.hu weboldalunkra! Felmerülő kérdéseit szívesen megválaszoljuk, forduljon hozzánk bizalommal a +36-20-945-1794-es telefonszámon vagy a bolyoszoltan4@gmail.com e-mail címen!