Előnyben részesíti a természetességet, amit otthona kialakítása során is alkalmazna? Fa utánzatú térburkolattal friss és autentikus hatást érhet el, kertje bármely részén használja is fel. Megbízható szolgáltatótól beszerezve pedig hosszú éveken át strapabíró, időtálló térburkolatokat kaphat.

 

Szeretjük a szépet, lehet hogy genetikai meghatározottság is van benne, hogy szeretjük magunkat körbevenni esztétikus, de ugyanakkor természetes díszítésekkel. Bármilyen épületről van szó, a növények nagyszerű lehetőséget nyújtanak a természetes hangulat megvalósításában. Viszont nem ez az egy módszer van arra, hogy természet közeli kiegészítőket használjunk. A fából készített bútordarabjaink ezt nagyszerűen tükrözik, amit érdemes kiegészítenünk fa utánzatú térburkolattal. Az előnyök közé sorolhatjuk a speciális felületet, amelynek köszönhetően maximálisan igazodik mindennapi körülményeinkhez. Strapabíró, időtálló tulajdonságai miatt egyre szélesebb körben közkedvelt. Kevesebb anyagi ráfordítással jár, mintha valódi fa anyagát használnánk fel.

 

A FULL-ÉPÍTŐ Kft.  teljes körű szolgáltatást nyújtva, a szállítást is kedvező feltételekkel teljesíti a fa utánzatú térburkolatok gyártását. Igénye szerint, könnyített anyag felhasználásával oldjuk meg a kiválasztott helyiségeinek burkolását fa utánzatú térburkolatokkal. Folyamatosan hirdetünk akciókat is. Most például ha többet vesz, jobban jár! A jelenlegi kedvezményünk szerint 55 nm fa utánzatú kövek vásárlása esetén 25% kedvezményben részesítjük, így most kiemelten megéri nálunk beszereznie hiányzó anyagait. Lehetőséget adunk termékeink élőben való megtekintésére, amit igénye esetén elérhetőségeinken tud jelezni nekünk. Látogasson el a www.kreativko.hu –ra, és informálódjon szolgáltatásainkról részletesen!

 

Kölcsönözzön egyedi, stílusos megjelenést minőségi anyagok felhasználásával! Döntsön Ön is a természetes hatás mellett, és alkalmazza a fa utánzatú köveket otthona bármely részén! Kivitelezéssel kapcsolatos kérdéseivel keressen bennünket a 06-20-9318528 –as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kreativko.hu e-mail címünkre!