Amikor felújítás vagy házépítés előtt állunk, számos dolgot kell mérlegelnünk aszerint, hogy milyen stílus alapján szeretnénk kialakítani otthonunkat. Sokakat vonzanak az új és extravagáns ötletek, melyekkel kifejezetten egyedivé varázsolhatjuk életterünket, de ettől függetlenül vannak olyan megoldások, melyek a legtöbb stílusba beleillenek és nagyon kevés helyen találkozhatunk velük. Ilyenek például a járható üvegek is, melyek ugyan a közületi épületeket és irodaházakat már meghódították, de az otthonokban még nem annyira elterjedtek, pedig ez nem jelenti azt, hogy nem érhető el velük lehengerlő hatás.

Tehát milyen esetekben lehetnek hasznosak otthonunkban a járható üvegek? Gyakorlatilag bárhol alkalmazhatjuk őket, tehát akár az emeleti közlekedőknél, akár lépcsőket is készíttethetünk belőlük, melyekkel azt a hatást érhetjük el, mint ha csak egy üvegpalotában élnénk. Az üvegnek nagyon jól áll a megfelelő megvilágítás, így ilyesmikkel is kísérletezhetünk, ha úgy érezzük ezzel is szeretnénk hozzá tenni otthonunk dekorációjához. Persze adott helyiségek padlózatába is építtethetünk járható üveget, amennyiben ez kivitelezhető. A járható üvegek esetében a teherbírás miatt nem kell aggódnunk, hiszen ezek speciálisan edzett anyagok, melyek nagyon jól terhelhetőek, és a megfelelő használat mellett szinte örök életűek. Mindösszesen arra kell odafigyelnünk, hogy a cég, melyet felkérünk a feladatra megfelelő referenciákkal rendelkezzen, és precízen, gondosan végezze a munkáját.

Ha szeretné feldobni otthonát vagy irodáját egy járható üvegből készült lépcsővel vagy padlózattal, akkor a lehető legjobb helyen jár! Cégünk szakembereinek munkájában garantáltan nem fog csalódni! Látogasson el honlapunkra, a www.uvegszabo.hu –ra! Kérdéseivel keressen fel minket a 06-30-75-75-158 telefonszámon, valamint az ertekesites@uvegszabo.hu e-mail címen!