Főoldal » Stílus » Fa ablakok és a lakberendezési stílusok

Fa ablakok és a lakberendezési stílusok

Manapság nagy népszerűségnek örvend az a szokás, hogy otthonunkat egy előre eltervezett lakberendezési stílus szerint rendezzük be. Igen sokféle irányzatból válogathatunk, és ha megvan az a hangulat, amire vágyunk, minden berendezési elemünket ennek megfelelően kell kiválasztanunk, hiszen akkor érvényesül egy stílus, ha minden annak jellemzői szerint van összeválogatva. Nem csupán a bútorokra vagy dekorációs tárgyakra kell gondolni, a tökéletes összkép érdekében olyan elemeket is az irányzathoz kell választanunk, mint a nyílászárók.

fa ablakok elsősorban természetes megjelenésük miatt hódítanak, mégsem kizárólag a klasszikus irányzatokhoz illenek, hiszen rengeteg féle változatban elérhetőek. Variálhatunk a méretekkel, formákkal, színekkel, az üveggel és a vasalattal is. Nézzünk néhány elterjedt stílust és az ezekhez illő fa ablak típusokat!

•    Minimál: Ezt az irányzatot a letisztultság jellemzi, csekély díszítéssel, ezért ehhez sallangmentes formák, nagy üvegfelületek illenek.
•    Mediterrán: A stílust melegséggel és természetességgel lehet leírni, tehát a fa ablakoknak is a naturalitását ajánlott kihangsúlyozni.
•    Skandináv: Itt fontosak a világos terek, ezért a nagy ablakok kifejezetten jól passzolnak ehhez az irányzathoz.

Ön milyen stílust képzelt el otthonába? Szeretné úgy megválasztani új fa ablakait, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a megálmodott miliőbe? Ismerje meg a Faab-Lak csapatának tevékenységét, és bízza ránk a fa ablakok gyártását! Szakmai tevékenységünk több, mint 30 éves múltra tekint vissza, így biztos lehet benne, hogy tőlünk a legkiválóbb nyílászárókat kapja, melyek hosszú távon fogják szolgálni otthona kényelmét.

Ha szeretné megismerni, milyen lehetőségeket kínálunk ügyfeleinknek, nézzen körül www.fa-ablakok.hu weboldalunkon! Amennyiben pedig szeretné megosztani velünk egyedi igényeit vagy feltenné kérdéseit a fa ablakokkal kapcsolatosan, keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén, a pappnorbert@fa-ablakok.hu e-mail címen vagy a +36-20-938-3568-as telefonszámon!