A legtöbb szakterületen egyszerűnek tűnhet hozzáértőt találni a fővárosban, hiszen szinte végtelen lehetőségünk van, minden szolgáltatási területen igen széles a kínálat. Ám a több nem feltétlenül jobb, hiszen sok olyan szakembert is találhatunk, akik kevésbé színvonalas munkát végeznek. Nincs ez másképp a fürdőszoba felújítás világában sem, körültekintőnek kell lenni, ha valóban megbízható csapatra szeretnénk bízni otthonunk átalakítását. A fürdőszoba felújítás Budapesten tehát nem is olyan egyszerű feladat, mint elsőre gondolnánk, ám a szakértők kiválasztása csak egyetlen lépés a rengeteg teendő közül, hiszen emellett a helyiség minden részletét meg kell tervezni, hogy valóban hosszú távú befektetésként tekinthessünk az átalakításra.

A fürdőszoba burkolatát tekintve legtöbbször a csempére esik a választás, mely számos előnnyel bír ebben a helyiségben. Ugyanakkor ez még mindig csak az alapokat határozza meg, hiszen rengeteg megoldásból válogathatunk. A fürdőszoba felújítása során érdemes igazán körültekintőnek lennünk, a színek, formák, a csempék mérete, elrendezése mind meghatározza a helyiség hangulatát, és ezáltal közérzetünket is.

A hagyományos színek közé tartozik a fehér és a kék, ám ha szeretnénk követni a trendeket, érdemes a melegebb árnyalatok között is nézelődnünk, hiszen jövőre divatos lesz a bézs, mályva, vajszín is. Alapvetően elmondható, hogy a világos tér optikailag nagyítja a teret, így kisebb helyiségek esetén érdemes kerülni a sötétebb tónusokat. 2018-ban elsősorban a kis-kockaformák, a mozaikos elrendezés fog hódítani, ami szinte minden fürdőszobában jól mutat. Természetesen az aktuális divat csak arra szolgál, hogy ötleteket merítsenek az érdeklődők, hiszen az egyedi igények adják a fürdőszoba felújítás lényegi részét.

Megvan az elképzelés, már csak a szakértő csapatot keresi a fürdőszoba felújításhoz Budapesten? Forduljon bizalommal az Aurora Építő Teamhez, ismerje meg tevékenységünk részleteit a www.lakasfelujitas-auracolor.hu weboldalunkon! Ossza meg velünk elképzeléseit, vagy kérdezzen bátran a +36-30-680-0444-es telefonszámon, illetve az auracolor@hotmail.com e-mail címen!