Az egyedi felnőtt takaró, egy kedves ajándék az utazóknak. Sokszor az egyszerű ajándék lesz a legszerethetőbb meglepetés, ha jól választ.

Egy olyan barátot vagy rokont szeretne megajándékozni, aki sokat utazik vagy távoli helyen él? Lepje meg valami olyasmivel, amit szívesen vesz elő, ahányszor csak szüksége van rá! Amire szükségünk van, az nem egyenlő azzal, amiből unalmas ajándék válik. A takaró is egy ilyen hasznos használati tárgy és egyben szeretetről árulkodó ajándék is.

Természetesen takaró és takaró között is van különbség. Biztosan Ön sem olyan takarót keres, ami csak egy takaró és amiből minden üzletben megtalálható hasonló.

Az egyedi felnőtt takaró igényes kidolgozású, csodásan mutat és persze elég meleg ahhoz, hogy szívesen burkolózzon bele az, aki kapta. A dizájnról kreatív tervezők gondoskodnak, a melegségről pedig a takaró puha wellsoft alapanyaga. Az egyik oldala mintával nyomott, a másik pedig kellemes tapintású.

Az egyedi felnőtt takarót meg lehet rendelni az eredeti mintával, de személyesebb lesz, ha névvel is kiegészítik, kedves feliratot is kaphat, de akár fényképes változatban is készülhet. A lényeg, hogy másnak nem lesz ilyen puha és dekoratív ajándéka, amibe bármikor bele bújhat, ha didereg a hidegtől.

Az egyik családtagja messzi városban él vagy tanul és csak ritkán találkoznak? Gyakran utazik, így sokszor kell kényelmetlen körülmények között, sok kilométernyi utat megtennie? Az egyedi felnőtt takaró mindenkinek kedves és jól hasznosítható ajándék. Ha esetleg elkeveredne, az egyedi mintáról könnyen fel lehet ismerni és megkülönböztetni a többi, átlagos holmitól. Amikor nincs az utazóval, az ágyat vagy a kanapét is díszítheti, hiszen egyszerűen jó ránézni,  megérinteni is.

Amennyiben takaróból is különlegeset szeretne ajándékozni valakinek, akinek fontos a jóléte, akkor a www.bebidizajn.hu honlapon érdemes szétnéznie. A puha és meleg, dizájnos és személyes ajándék csak a megrendelésre vár. A takaró rendeléséről és egyéb információkról a honlapon szereplő telefonszámon és email címen tud érdeklődni: 06-70-42-44-110, info@bebidizajn.hu.