Főoldal » Stílus » Hesztia bioalkohol használatával a tökéletes kandalló élményért!
Hesztia bioalkohol

Hesztia bioalkohol használatával a tökéletes kandalló élményért!

Hesztia bioalkohol használatával hosszú égési időre számíthat, méghozzá kellemetlen szagok nélkül! Többféle kiszerelésből választhatja ki az Ön számára megfelelő terméket a biokandalló kifogástalan működéséhez, fedezze fel a kínálatot, és rendeljen online!

A biokandallók megjelenése új szintre emelte a kandalló használatot és olyanoknak is elérhetővé tette az egyedülálló hangulat megteremtését, akik számára korábban elképzelhetetlen lett volna. Az élő tűz szépségét és meghittségét költséges átalakítások nélkül, környezetbarát módon élvezhetik, akik biokandalló mellett döntenek, így nem meglepő, hogy egyre többen választják. Ehhez a típushoz nincs szükség fára, a tüzelőanyag ebben az esetben bioalkohol, amivel fel kell tölteni a tartályt ahhoz, hogy használni lehessen a kandallót. Ám ahogy a hagyományos kandalló esetében ki kell tapasztalni, hogy melyik faanyaggal lehet a legjobb eredményt elérni, úgy a bioalkohol kiválasztására is nagy figyelmet kell fordítani.

Az egyik legjobb választást jelenti a Hesztia bioalkohol, melynek használatával ki lehet hozni a maximumot a kandallóból. Kiváló minőségű magyar termékről van szó, melyet megújuló forrásokból állítanak elő, így különösen jó döntés azoknak, akik tudatos döntésekre törekednek vásárlásaik alkalmával. A Hesztia bioalkohol hosszú égési időt biztosít, vagyis sokáig lehet élvezni a lobogó tűz látványát anélkül, hogy rövid időn belül újra kellene tölteni a tartályt. Nem képződik korom és füst, ahogyan kellemetlen szagok sem rontják az élményt, sőt, a Hesztia termékek között illatosított változat is van. A natúr mellett akár vaníliás kifli illatú bioalkohol is táplálhatja a tüzet a kandallóban, ha valaki szeretne még otthonosabb hangulatot teremteni.

Többféle kiszerelésben rendelhet Hesztia bioalkoholt cégünk, a BIO FLAME s.r.o. webáruházából! 1, 8, 12, 16 literes változat mellett is dönthet, és néhány kattintással virtuális kosarába helyezheti a kiválasztott terméket a www.biokandallok-shop.hu weboldalon. Fedezze fel kínálatunkat, és ha kérdése lenne a témában, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, hívja a +36-30-785-7070-es telefonszámot vagy írjon üzenetet az info@biokandallok-shop.hu e-mail címre!