Főoldal » Stílus » Kandalló az Ön ízlése szerint!
kandalló

Kandalló az Ön ízlése szerint!

Mindenki számára fontos, hogy otthona meghitt és barátságos legyen, egy olyan hely, ahol jól esik elbújni a világ elől. Egy igazán hangulatos otthonból nem hiányozhat a kandalló, hiszen ez a berendezési elem egyedülálló életérzést közvetít a lakók és vendégeik számára. Természetesen, ahogy minden egyéb berendezés, úgy a kandalló is az egyedi igényekre szabható.

A kellemes hőmérséklet alapvető elvárása minden tulajdonosnak, és a kandallók ezt a funkciót maradéktalanul be is töltik, ám a dizájn tekintetében már egészen változatosak lehetnek az elképzelések. A jellegzetes stílusjegyeket tekintve három népszerű irányvonal határozható meg, ez a klasszikus, rusztikus és modern. Az alábbiakban összefoglaljuk, mit érdemes tudni az egyes kandalló stílusokkal kapcsolatban!

•    Klasszikus: Ezek a tüzelőberendezések minden részletükben a hagyományos formavilágot követik. A klasszikus kandallókat tagolt szerkezet jellemzi, a legfontosabb elemek jól elkülöníthetőek egymástól. A burkolóanyagok tekintetében a gránit, mészkő és márvány emelkedik ki ennél az irányvonalnál.
•    Rusztikus: Ezek a kandallók szintén a hagyományos megoldásokra alapoznak, formát és elrendezést tekintve egyaránt. Az alsó párkány általában elkülönül a többi elemtől, a kürtő pedig nagy hangsúlyt kap ennél a stílusnál. A leggyakrabban használt burkolóanyag a pattintott kő és a mészkő.
•    Modern: Az ilyen berendezéseket egyszerűség jellemzi, minden elemükben letisztult vonalvezetés figyelhető meg. Gyakran kapnak helyet a helyiség közepén, ilyenkor akár mind a négy oldaluk üvegezett. Ezeknél a kandallóknál a nagy üvegfelületek többnyire öntvény tűztérrel egészülnek ki.

Ön már tudja, hogy milyen kandallóval szeretné különlegessé varázsolni otthonát? Ha a fővárosban kutat az ideális cég után, ismerkedjen meg a Godin Kandallók ajánlataival! Az általunk kínált kandallók Budapesten, bemutatótermünkben is megtekinthetőek, de ha szeretne előzetesen tájékozódni a lehetőségekről, látogasson el www.godinkandallo.hu weboldalunkra! Kérdéseit tegye fel bátran, lépjen velünk kapcsolatba a +36-1-450-0035-ös telefonszámon vagy az info@godinkandallo.hu e-mail címen! Kandallók Budapesten, az Ön igényei szerint!