A konyha stílusa is meghatározó, amikor az otthonunkat tervezzük és berendezzük. Választhatunk rusztikus, klasszikus, modern vagy éppen romantikus konyhabútorok, illetve kiegészítők között. A különféle egyedi jellemzők teszik a konyhát egy bizonyos stílushoz tartozóvá. Ha karakteres konyhát szeretnénk, érdemes egy kiválasztott trend alapján elkészíttetni a konyhabútort, és ehhez mérten összeválogatni a többi kiegészítőt.

A modern stílus sokak tetszését elnyeri, mert mentes minden sallangtól és felesleges dísztől, mégis felismerhető, egyedi stílust visz a konyhába. A modern nem jelent egyet a személytelen, hideg, merev és unalmas konyha képével. Ha valaki ilyen stílusban gondolkodik, természetesen hűnek kell maradnia az alapvető jellemzőkhöz, de csak rajta múlik, milyen irányba megy el. A modern konyhabútor lényege a praktikum és a funkcionalitás, éppen ezért minden nagyon letisztult rajta, már első ránézésre is. Egyszerű, minimalista, olyan, ami teljesen átlátható és pont annyi, amennyi kell belőle.

A modern konyhabútornál gyakori, hogy nem használnak fogantyúkat, ezzel is fenntartva a letisztultságot. Színek tekintetében a sötétebb vagy visszafogottabb árnyalatok jellemzőek elsősorban. Kevés szem előtt lévő polc vagy tároló van, inkább ajtók mögé rejtik azokat, hogy ne legyen zavaró a látvány. Az alapanyagok mindig színvonalas, modern, nem feltétlenül természetes anyagok. A felületek kialakításánál figyelembe veszik, hogy strapabíróak, könnyen tisztíthatóak, tartósak legyenek. A fa mellett a nemes acél, alumínium, akryl, az üveg gyakran megjelenik. A kivitelezésnél gyakori a praktikus megoldás, a modern igényeket követő részletek beépítése. A takarékos helykihasználás, az okos eszközök elhelyezésére szolgáló felületek, beépített konyhai eszközök mind megtalálhatóak.

Felújítaná otthonát, és a modern konyhabútor szerepel a tervei között? A Modul Bútorbolt szakértő csapata segít Önnek megvalósítani, csak bízza ránk a konyhabútor készítést! Forduljon hozzánk bizalommal, ismerje meg a részleteket a www.modulbutorbolt.hu weboldalon, és kérjen árajánlatot egyedi konyhabútorra! Hívjon minket a +36 (96) 579-139-es telefonszámon vagy írjon nekünk weboldalunk kapcsolati oldalán keresztül!