Főoldal » Stílus » Tégla hatású falburkolat a rusztikus stílus kedvelőinek
tégla hatású falburkolat

Tégla hatású falburkolat a rusztikus stílus kedvelőinek

Manapság egyre inkább jellemző, hogy a lakástulajdonosok kiválasztanak egy lakberendezési irányzatot, és mindent az adott stílusjegyeknek megfelelően alakítanak ki. A rusztikus lakberendezési stílus sokakat magával ragad, hiszen minden ízében szívmelengető és nyugodtságot áraszt. Egyszerre van benne a természetesség és az egyszerűség, letisztultság, így az egyik jellegzetessége a tégla felületek alkalmazása. A hatás azonban sokkal egyszerűbben is elérhető, mintha lecsupaszítanánk a falakat, hiszen a korszerű falburkoló panelek között tégla hatású változatok is elérhetőek!

falburkoló panelek remek megoldást kínálnak azoknak, akik kifejezetten egy-egy stílus mentén szeretnék kialakítani lakásukat, de szívesen mellőznék a nagyobb átalakításokkal járó procedúrát és költséget. A tégla hatású falburkolat nagyszerű alternatíva, hogy kiváltsa a komolyabb munkálatokat, hiszen a panelek könnyedén felhelyezhetőek a falra, ugyanakkor látványra szinte teljesen megegyeznek az eredetivel. A tégla hatású falburkolatok között többféle színvilág is megtalálható, melynek köszönhetően nem jelenthet gondot, hogy a berendezésekkel árnyalatban is harmonizáljon a fal, így mindent okosan és precízen meg lehet tervezni a tökéletes végeredmény érdekében.

Ön is a rusztikus stílus szerelmese, de nem szeretne komolyabb átalakításba fogni otthonában, hogy megvalósíthassa elképzeléseit? Vagy egyszerűen csak megtetszett Önnek a tégla hatású falburkolat ötlete, és szeretné megismerni a részleteket? Fedezze fel cégünk, a BIO FLAME s.r.o. ajánlatait, melyek között számos különféle falburkoló panel kapott helyet! Tekintse meg kínálatunkat, tájékozódjon a felhelyezés menetéről, és akár adja le azonnal rendelését a www.falburkolat-shop.hu weboldalunkon! Kérdéseit tegye fel bátran elérhetőségeink egyikén, hívjon minket a +36-30-785-7070-es telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet az info@falburkolat-shop.hu e-mail címre, munkatársaink szívesen segítenek Önnek, hogy olyan legyen az otthona, amilyennek elképzelte!