Főoldal » Tippek és érdekességek » A homokszűrős tartály a tiszta víz titka
homokszűrős tartály

A homokszűrős tartály a tiszta víz titka

Az elmúlt években sokszor voltak igazán forró nyári napok, sorra dőltek meg a melegrekordok, ezzel együtt pedig megnövekedett a kereslet a medencékre. Egy saját medencével a lehető legkényelmesebben lehet átvészelni a kánikulát, de a megfelelő felszereltséggel hűvösebb időben is remek kikapcsolódást jelent a fürdőzés. A kivitelezés terén ma már bátran szárnyalhat a fantázia, azonban fontos tudni, hogy a medence karbantartására is nagy gondot kell fordítani. Ahhoz, hogy a medence mindig tiszta és szép legyen, sokféle gépészeti eszközt, illetve kelléket kell beszerezni, köztük nem hiányozhat a homokszűrős tartály sem.

Az algákkal és egyéb szennyeződésekkel szemben csak egy olyan korszerű készülék veheti fel a harcot, mint a homokszűrős vízforgató. A készülék működésének legfontosabb eleme a homokszűrős tartály, melyben fennakadnak a legapróbb szennyeződések is. A vízforgató használatának elhanyagolása nem csak azzal jár, hogy a medence lehangoló látványt nyújt, hanem a fürdőzők egészségére is káros lehet. A készüléknek köszönhetően nem szükséges rendszeresen leengedni a vizet, ráadásul annak hőmérséklete egyenletessé tehető, így amellett, hogy kíméli a pénztárcát, még kényelmesebbé teszi a fürdőzést. A jól megválasztott vízforgató hosszútávú megoldást jelent, ám amennyiben idővel probléma adódik, a homokszűrős tartály cserélhető benne.

Érdekli, milyen lehetőségek vannak a homokszűrős tartály vásárlása esetén? Megbízható megoldásokat keres a medence karbantartására? A Kerex-Óbuda termékkínálatában minden eszközt megtalálhat, amivel rendben tarthatja a medencét! Választékunkban számos különféle homokszűrős tartály típus helyet kapott, melyek mind kifogástalan minőségűek, így bármelyiket választja, garantáltan elégedett lesz. Tekintse meg termékeinket a www.kerexobuda.hu weboldalon, és amennyiben bizonytalan a választásban vagy kérdése lenne valamelyik homokszűrős tartállyal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Rendelkezésére állunk a +36-1-436-0120-as telefonszámon és az info@kerexobuda.hu e-mail címen!