A konyha az a terület egy otthonban, ahol talán a legtöbbet kell rendet rakni. Ha éppen nincsen a házban gyerekszoba, akkor biztosan a konyha az, amit legtöbbször nevezünk katasztrófa sújtotta területnek. Nem elég, hogy egy-egy nagyobb vendégség, családi ünnep előtt szinte be kell költözni a konyhába és órákig, napokig sütni-főzni, de el is kell takarítani a romokat, helyére pakolni mindent. Egy jól felszerelt konyhában sok minden megvan, rengeteg dolgot egyszerűen nem lehet nélkülözni, hiszen akkor hogyan lehetne tökéletes szuflét, ínycsiklandó rakottkrumplit vagy látványos hidegtálat készíteni a családnak, a vendégeknek vagy csak úgy magunknak.

Az örök kihívás az, hogy milyen tárolóban tartsuk a számtalan és sokféle konyhai felszerelést, eszközt és kelléket. Már lehetőség van személyre szabott, egyedi konyhabútorok elkészíttetésére, amik sok kisebb-nagyobb polccal, fiókkal, okos tárolóval segítenek a konyhai rend fenntartásában. De nincs mindenkinek erre kapacitása. Nem is kell, mert léteznek más megoldások is. Az egyik alternatív megoldás nem más, mint a salgó polc.

A salgó polcok nem csak a raktárakban nélkülözhetetlen elemek, de ugyanolyan jó szolgálatot tesznek egy konyhában, kamrában vagy étkezőben is, de az üzemi konyháknak is elengedhetetlen kellékei. A salgó polcok csavarmentes változatban is készülnek. A csavarmentes salgó polc a modernebb, trendibb változat, ami akasztással rögzíthető, tehát egyszerűbb összeszerelni, mégsem veszít stabilitásából, erejéből, teherbírásából.

Ezek a polcok tetszés szerint variálhatóak, attól függően mekkora helyre van szükségük. Nehezen kopnak, könnyen tisztántarthatóak, sokkal hosszabb az élettartamuk, mint egy hagyományos konyhai bútornak. Szállítható, elmozdítható, felszerelhető polcelválasztóval, tárolókkal, még akasztóval is. Remek választás akár otthonra, akár éttermek, étkezdék konyháiba!

A www.vasszer.hu weboldalon minőségi salgó polcokat vásárolhat a konyhába, illetve akár a ház vagy üzlethelyiség többi részébe is, ahol jó hasznát veheti egy sokoldalú tárolónak! A Vasszer Raktártechnikai Kft. termékei között olyan salgó polcokat is talál, amiket irodába, dolgozószobába vagy garázsba is beállíthat! A vasszer@vasszer.hu email címen és a +36 32/512-600, +36 32/512-610 telefonszámokon közelebbről is megismerheti a termékeket!