Otthonunk kialakítása során arra kell törekednünk, hogy minden téren a lehető legnagyobb kényelmet élvezzük, melyben olyan tényezők is fontos szerepet játszanak, mint az egészséges levegő. Az ideális páratartalom 50 % környékén mozog, ha ennél magasabb szintet ér el a lakásban, az számos problémához vezethet. A túlságosan magas páratartalom teret ad a gombák, atkák és kórokozók szaporodásának. Egy idő után a falak penészesedni kezdenek, ami az egészségre nézve is káros, hiszen különféle betegségek okozója lehet, de különösen rossz hatással van azokra, akik asztmával vagy allergiával küzdenek. Párátlanító berendezés használatával azonban mindezeknek a kellemetlen következményeknek búcsút mondhatunk!

A legalapvetőbb módszer, amivel védekezhetünk a magas páratartalom ellen, a gyakori szellőztetés. Ez azonban a téli hónapokban nem megoldható, és tovább nehezíti a helyzetet, hogy olyan alapvető tevékenységek, mint a főzés, fürdés vagy ruhaszárítás is mind pára képződéssel járnak. A tablettás párátlanítók kevés hatékonysággal működnek, így az egyetlen praktikus megoldást a kompresszoros páramentesítő berendezések jelentik. Ezek a készülékek a beállított értéknek megfelelően lépnek működésbe, így tartják folyamatosan ideális szinten a páratartalmat otthonunkban.

A Ti otthonotokban is magas a páratartalom? Ha szeretnél gondoskodni saját és családod egészségéről, valamint arra törekszel, hogy otthonotok sokáig megőrizze kiváló állapotát, érdemes beszerezned egy páramentesítőt. Amennyiben a legkiválóbb párátlanítók kínálatából szeretnéd kiválasztani a számodra tökéletes modellt, fedezd fel a Levegőshop ajánlatait! Látogass el www.levegoshop.hu weboldalunkra, ahol akár azonnal meg is rendelheted a kiválasztott készüléket! Ha kérdésed van a kiszemelt termékről, vagy szeretnél segítséget kérni a páramentesítő kiválasztásában, fordulj hozzánk bátran elérhetőségeink egyikén! Szakértőink várják megkeresésed a +36-70-408-3613-as telefonszámon, valamint az info@levegoshop.hu e-mail címen!