Főoldal » Tippek és érdekességek » Állja útját a penészesedésnek speciális adalékkal!

Állja útját a penészesedésnek speciális adalékkal!

Penészesedés jeleit észlelte az otthona falán, amit szeretne megszüntetni? Felújításra készül, és igyekszik az ilyen jelenségek kialakulását megakadályozni? Hatékony és hosszútávon megbízható segítséget találhat, ha megismerkedik a Geiger STOP nagy töménységű festék- és ragasztóadalékkal.

Sok kellemetlenséget okoz az épület falainak penészesedése. A nem megfelelően kivitelezett, illetve az elhanyagolt ingatlanok esetében gyakran találkozhatunk ezzel a jelenséggel. Fontos, hogy minél hamarabb útját álljuk a terjedésének, hiszen ennek mellőzésével még több problémánk lesz. Kiváló eredményre juthatunk, ha a Geiger STOP adalékanyagot alkalmazzuk. Ez a festék- és ragasztóadalék megelőzi a penészesedést, azonban mielőtt nekilátunk a teendőknek, elengedhetetlen a penészmentesítés, a felület alapos kezelése, tisztítása.

Kiváló minőségű, rendkívül hatékony anyagokkal és eszközökkel várjuk az Euró-Higiénia Kft. webáruházában. Speciális termékekkel rendelkezünk, amelyek alkalmazásával látványos eredményt érhet el a penészmentesítés és más feladatok megoldásában. Érdemes Geiger STOP festék- és ragasztóadalékunkkal megismerkedni, ugyanis ezzel megszüntetheti a penészesedést. A homlokzatfestékekhez, a különféle bevonókhoz és tapétaragasztókhoz használható. Fontos, hogy ne feledkezzen meg a kezelendő felület tisztításáról, penészmentesítéséről; ezt követően szükséges a festék- és ragasztóadalékot a kiválasztott termékhez hozzákeverni. Olvasson bővebben a Geiger STOP-ról és más termékeinkről a www.euro-higienia.hu internetes oldalunkon!

Szüntesse meg a penészesedés által okozott problémákat! Éljen komfortosan és kényelmesen, tiszta környezetben! Használjon megbízható minőségű adalékanyagot a munkálatok során, és oldja meg egyszerűen a penészmentesítést! A Geiger STOP nagy töménységű festék- és ragasztóadalékért, valamint más termékekért is forduljon hozzánk! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-23-611-384-es telefonszámunkon, vagy üzenjen nekünk az info@euro-higienia.hu e-mail címünkre!