Főoldal » Tippek és érdekességek » Az ablakcsere falbontás nélkül is lehetséges!
ablakcsere

Az ablakcsere falbontás nélkül is lehetséges!

Nem szeretne újra nagy összeget látni a téli fűtésszámlán? Huzatosak a szobák, így nem tudja jól érezni magát az otthonában? Könnyen megszüntetheti a problémákat, ha az ablakcsere mellett dönt, amit ma már falbontás nélkül is elvégeznek a szakemberek.

A régi ablakok sok gondot okozhatnak: a huzatos helyiségek, a folyamatosan növekvő fűtésszámla, az egyre nehezebben használható zárak kényelmetlenné teszik a mindennapokat. Mindezek mellett az ingatlan értéke is csökkenhet, hiszen nem állnak rendelkezésre a biztonságot nyújtó, esztétikus nyílászárók. Ha Ön is ebben a helyzetben van, döntsön minél hamarabb az ablakcsere mellett! Bizonyára tart attól, hogy jelentős kiadást jelent majd a falbontás, a festés, és a rengeteg por, törmelék takarítására sem vágyik. Mindezeket elkerülheti, ha korszerű módszer alkalmazására kerül sor, ugyanis az ablakcsere ma már kivitelezhető falbontás nélkül is! A szakemberek a falban hagyják a meglévő tokszerkezetet, eltávolítják a régi zsanérokat, és ezt követően szerelik be a méretre gyártott műanyag ablakokat. Az ablakcsere bármikor elvégezhető, mivel csak minimális ideig marad a helyiség ablak nélkül.

A bontást mellőzve, költséghatékonyan és gyorsan oldhatja meg az ablakcserét, ha igénybe veszi cégünk, az Anred Kft. szolgáltatását! Korszerű módszert alkalmazunk, így akár egy nap alatt kicseréljük a nyílászárókat. Magas minőségű ablakokat nyújtunk kedvező áron, amelyeknek köszönhetően gazdaságosabb lesz az ingatlan fenntartása. Célunk, hogy funkcionalitás és esztétika szempontjából is elégedett legyen. Informálódjon részletesen a tevékenységünkről, és a tőlünk beszerezhető termékekről a www.expresszredony.hu weboldalon!

Spóroljon sok pénzt, és éljen komfortos környezetben! Szüntesse meg a régi nyílászárók által okozott kellemetlenségeket ablakcserével! Lépjen velünk kapcsolatba, és egyeztessen időpontot a helyszíni felmérésre a 06-70-5707423-as telefonszámunkon, vagy kérjen árajánlatot üzenetben az info@expresszredony.hu e-mail címünkön!