Főoldal » Tippek és érdekességek » Balkonládák: Hogyan válasszunk?
balkonláda

Balkonládák: Hogyan válasszunk?

Azok számára, akiknek nincsen saját kertjük, mégsem szeretnének lemondani a saját nevelésű színpompás növényekről, tökéletes megoldást kínálnak a különféle balkonnövények. Ha az erkélyekről csüngő növények kerülnek szóba, szinte mindenkinek a muskátli és a petúnia jut eszébe, ennél azonban sokkal többféle lehetőségük van a balkonkertészeknek. Ám ahhoz, hogy tökéletes legyen az összkép, szépek és egészségesek a növények, számos szempontot figyelembe kell venni a növények és a balkonláda kiválasztása során egyaránt.

Fontos tényező, hogy mennyi nap éri az erkélyt, de ha többféle növényt választunk, arra is érdemes ügyelni, hogy azok összhangban legyenek egymással. Ha meghoztuk a döntést, és kiválasztottuk a növényeket, ezekhez mérten kell balkonládát vásárolnunk. A méret kiemelten fontos, olyan méretű balkonládára van szükség, amiben a növények egész nyáron növekedhetnek. Érdemes tehát minél nagyobbat választani, hiszen a megfelelő mennyiségű föld gondoskodik a tápanyag ellátásról. A túl kicsi ládában hamar kiszárad a föld, míg ha olyat választunk, aminek nem lyukas az alja, vagy nincs rajta túlfolyó, a pangó víz okozhat problémát. Természetesen a balkonláda kiválasztása során az esztétikai szempont sem maradhat figyelmen kívül, hiszen az egész kertészkedés hobbi, ami akkor jó, ha minden téren elégedettek vagyunk.

Ön már tudja, hogy milyen növényeket szeretne látni az erkélyén, csak az ideális balkonláda hiányzik? Ha szeretne széles kínálatból válogatni, fedezze fel cégünk, a Bandy Plastics webáruházának termékeit! Nálunk többféle méretben és formában, klasszikus, valamint színes változatban is kaphatóak balkonládák, de a szükséges kiegészítőket is megrendelheti tőlünk. Látogasson el www.bandyplastics.hu weboldalunkra, és böngésszen nálunk bátran, amennyiben pedig kérdése lenne a vásárlás előtt, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén! Hívjon minket a +36-70-594-5105-ös telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet az info@bandyplastics.hu e-mail címre, szívesen segítünk!