beépíthető biokandalló egy meleget is adó dekorelem a lakásba! Az igazi kandallóval ellentétben ez a típus minden ingatlanban megtalálja a helyét!

A téli hideg ellen fűtéssel védekezünk, de ki mondta, hogy nem lehet egyszerre hangulatos és melengető is a fűtés, amit használunk? A kandallók tökéletes választásnak bizonyulnak erre a célra! Az egyedüli bökkenő csupán az, hogy a kandallókat nem lehet mindenhová beépíteni és felelősségteljes kezelést is igényelnek a biztonságos használat érdekében. Válassza a biokandallót, aminek sok előnye van a valódi kandallóval szemben és a meglévő fűtési rendszerét is tovább tudja használni mellette! A  beépíthető biokandalló ráadásul minimális, de létező fűtőértékkel is rendelkezik, ezért alkalmas kiegészítő fűtésre is. Az emelkedő energiaárak mellett ez is egy megfontolandó szempont.

A  beépíthető biokandalló óránként 1-3 kw teljesítményt képes produkálni, ami az átlagos, fatüzelésű kandallók 7-10 kw/óra teljesítményéhez képest nem elhanyagolható. Ez a kandalló típus kerülhet bárhová, tényleg bárhová, ahol hely jut neki és ki szeretnék használni a pozitívumait. A bioetanollal életre keltett lángok, a modern és elegáns, beépíthető biokandalló különleges látványt nyújt, nem utolsó sorban pedig még melegít is. Ha szeretné néhány fokkal feltornászni a hőmérsékletet az otthonában és a fő fűtési rendszer működtetésének anyagi terhét és energiahasználatát csökkenteni, dekoratív ötlet a  beépíthető biokandalló!

A kiegészítő fűtés és a hangulatos lakásdekoráció elegyét alkotja a  beépíthető biokandalló, amivel keveset kell foglalkozni. Nincs miről beszélni, ott a helye az Ön nappalijában vagy bármelyik helyiségben, ahol szeretné. A www.biokandallok-shop.hu weboldalon nagy választékban talál a BIO FLAME cég forgalmazásában biokandallókat. A rendelésben és a választásban is kap segítséget minden érdeklődő, ehhez csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot. A  06-30-78-57-070 telefonszámon vagy az info@biokandallok-shop.hu email címen tudja elérni a kollégáinkat.